Σπουδές στο εξωτερικό; Σίγουρη επιτυχία με τα πιστοποιητικά Cambridge English

homepage-teaching-english

Ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τις σπουδές των παιδιών σας και τη μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα είναι αναμφισβήτητα η άριστη γνώση των αγγλικών.

Σκέφτεστε το παιδί σας να σπουδάσει εκτός Ελλάδος, σε κάποιo πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας ή του Καναδά; Mήπως στις συζητήσεις μαζί του καταλαβαίνετε πως θα ήθελε να σπουδάζει και στη συνέχεια να ζήσει στο εξωτερικό για να εργαστεί; Όποια από τις δύο κι αν είναι οι σκέψεις που κάνετε, η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη για τα παιδιά σας και τα πιστοποιητικά Cambridge English είναι το απαραίτητο εφόδιο για αυτά και το μέλλον τους.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως τα πιστοποιητικά Cambridge English αναγνωρίζονται από περισσότερα από 20.000 πανεπιστήμια, εργοδότες και κυβερνητικούς φορείς σε 130 χώρες και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας να εξασφαλίσουν εργασία όταν αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο.

Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα μπορείτε να πάρετε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Παπαμιλτιάδη, Strategic Partner στο Facebook και κάτοχο του Cambridge English: Proficiency, ο οποίος και αναφέρει χαρακτηριστικά για την εμπειρία του: «Η αγγλική γλώσσα είναι η βάση πάνω στην οποία έχτισα την καριέρα μου. Στην εργασία μου στο Facebook χρησιμοποιώ τα αγγλικά για να επικοινωνώ με τους συναδέλφους μου από όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα κάνουμε χρήση τεχνικών όρων αναφορικά με την εμπειρία χρήστη και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοούμε απολύτως ο ένας τον άλλον. Στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το Cambridge English: Proficiency αποδείχτηκε αξιοσημείωτο προσόν».

Τα πιστοποιητικά Cambridge English:

– θα βοηθήσουν το παιδί σας να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της επιλογής του

–  θα αποδείξουν τη γνώση τους στα Αγγλικά

–  θα μπορέσουν, χάρη σε αυτά, να απολαύσουν στο έπακρον τη φοιτητική ζωή

–  θα δώσουν το προβάδισμα στα παιδιά σας να είναι ανταγωνιστικά στον επαγγελματικό τομέα

Τι καλύτερο λοιπόν από το να δώσετε στα παιδιά σας ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο εφόδιο για το μέλλον τους;

cambridgeenglish_rgb_72dpi_web