Βιβλίο: «Η κοτούλα Τούλα»

toulakotoula_feat

Mια συγκινητική ιστορία θριάμβου ενάντια στις αντιξοότητες, παρουσιάζοντας με έμμεσο τρόπο στα παιδιά την αξία της υιοθεσίας και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα πραγματικά υπέροχο παραμύθι πριν τη καληνύχτα.

Μια ιστορία για μια κότα που αγαπούσε τα αβγά… Κι έκανε τα πάντα για να αποκτήσει κι αυτή δικά της…Μια φαινομενικά απλή ιστορία για μικρά παιδιά. Και όμως δεν είναι! Είναι κάτι πολύ περισσότερο…

Από τα πιο καλογραμμένα παιδικά βιβλία που αφορούν το θέμα της υιοθεσίας καθώς περιέχει πολλά και διαφορετικά μηνύματα με τρόπο κατανοητό ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά! Άλλωστε τις περισσότερες φορές τα πιο δύσκολα νοήματα κρύβονται στις πιο απλές ιστορίες… Στο βιβλίο της Emma Levey, «Η κοτούλα Τούλα» (εκδ. Παπαδόπουλος) διαβάζουμε μια τρυφερή ιστορία που με εξαιρετικά εύστοχο τρόπο εξηγεί στα μικρά παιδιά την υιοθεσία.

o-ADOPTION-facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Κοτούλα Τούλα λάτρευε τ’ αυγά. Όλα τ’ αγαπούσε και τα μεγάλα και τα μικρά. Μονάχα στο φτερό της αχ, να κρατούσε ένα δικό της! Η Emma Levey έγραψε και εικονογράφησε μια συγκινητική ιστορία θριάμβου ενάντια στις αντιξοότητες, παρουσιάζοντας με έμμεσο τρόπο στα παιδιά την αξία της υιοθεσίας και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα πραγματικά υπέροχο παραμύθι πριν τη καληνύχτα.

Μας άρεσε γιατί…

Είναι μια τρυφερή ιστορία που με εξαιρετικά εύστοχο τρόπο εξηγεί στα μικρά παιδιά την υιοθεσία και τις αντιξοότητες που πολλές φορές περνάει μια μαμά προκειμένου να αποκτήσει ένα ή και περισσότερα παιδάκια. Κι ας μην τα γέννησε αυτή… Είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει τους φόβους της, να κάνει πράγματα που δεν φανταζόταν και στο τέλος να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα ή περισσότερα παιδιά, που δεν μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό στοιχείο που τα κάνει οικογένεια, την αγάπη της μαμάς!

Από τα πιο καλογραμμένα παιδικά βιβλία που αφορούν το θέμα της υιοθεσίας καθώς περιέχει πολλά και διαφορετικά μηνύματα με  τρόπο κατανοητό ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά! Άλλωστε τις περισσότερες φορές τα πιο δύσκολα νοήματα κρύβονται στις πιο απλές ιστορίες…

101276

Πηγή