Επάγγελμα γονέας; Πανεύκολο!

Happy_Family_Playing

Ένα βιβλίο από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ που θα σας γεμίσει χαρά, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τα στάδια της ανάπτυξης του παιδιού από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι τα πρώτα χρόνια του στο δημοτικό σχολείο.

Είστε γονιός ή σε λίγους μήνες περιμένετε με αγωνία το νέο μέλος της οικογένειας; Σας φαίνονται βουνό όλες οι υποχρεώσεις, οι αλλαγές στη ζωή σας, τα πρέπει και τα μη; Το βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη με τίτλο «Επάγγελμα Γονέας; Πανεύκολο!» θα γίνει ο βοηθός σας στην ανάπτυξη του παιδιού σας.

Ένας οδηγός για νέους γονείς που θέλουν να μεγαλώσουν ευτυχισμένα παιδιά. Γιατί, μόνο όταν ξέρουμε, ενεργούμε σωστά, δεν αγχωνόμαστε και συμβάλλουμε στη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού μας. Κι είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο να είσαι γονέας… Η γνώση είναι χαρά, όχι μόνο για το παιδί, αλλά και για μας τους ίδιους, επειδή θεμελιώνει την ηρεμία μας και μας βοηθάει να νιώθουμε ασφάλεια. Ένα βιβλίο γραμμένο για όλους όσους δεν προσπαθούν να διορθώσουν τα παιδιά τους, αλλά να επεξεργαστούν τη συμπεριφορά αυτών των τόσο τέλειων «ημιτελών» πλασμάτων.

ROBE6691

Σχετικά με τη συγγραφέα: 

H Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και το Lοndon Montessori Centre. Έχει γράψει εκατόν πενήντα επτά παιδικά βιβλία (δικά της αλλά και διασκευές) και εννιά βιβλία για ενηλίκους, και έχει μεταφράσει πολλά βιβλία παιδικής λογοτεχνίας. Ακόμη, έχει τιμηθεί με βραβεία για τα βιβλία της και τη μεταφραστική της δουλειά.

333

Επιμέλεια κειμένου: Ελεονώρα Κανάκη