Ελένη Μητροπούλου – «Μια Μπισκοτένια Αγάπη»

Το παραμύθι «Μια Μπισκοτένια Αγάπη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχικόν, σε εικονογράφηση της Μελίνας – Ανδριάννας Κωνσταντίνου θα βρίσκεται στο  49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. 

Έναν σημαντικό θεσμό που αναδεικνύει τη διαχρονική αξία του βιβλίου. Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου  7 μ.μ. – 8 μ.μ. η συγγραφέας Ελένη Μητροπούλου και η εικονογράφος Μελίνα- Ανδριάννα Κωνσταντίνου υπογράφουν το παραμύθι «Μια Μπισκοτένια Αγάπη» στο περίπτερο 60-62 των Εκδόσεων Βακχικόν.

 

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ.

Φέτος, το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου. Το επίσημο αφιέρωμα του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2021 επικεντρώνεται στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Την αφίσα και το εξώφυλλο του καταλόγου του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2021 κοσμεί έργο του σημαντικού Έλληνα ζωγράφου, Χρήστου Αντωναρόπουλου.