Γιορτή του Πατέρα 2014

Φέτος στη Γιορτή του Πατέρα κάνε τη διαφορά!

Αντί να αφήσεις τη γυναίκα σου να τρέξει να σου πάρει δώρο σαν και αυτά τα υποτιθέμενα πρωτότυπα και ιδανικά δώρα με στυλ που βρήκε στο διαδίκτυο κάνοντας αναζήτηση στο χιλιοδακτυλογραφημένο λήμμα δώρα για τη γιορτή του πατέρα τύπου σετ περιποίησης νυχιών, καλοκαιρινό πιτζαμάκι, εσπρεσιέρα χειρός, γραβάτα ριγέ, dvds και άλλα χιλιάδες πρακτικά – not – gadgetάκια, πες της απλά «αγάπη μου, εμείς οι σούπερ μπαμπάδες είμαστε υπεράνω δώρων. Πάρε κάτι για σένα, να το χαρώ κι εγώ.»

Την κούφανες. Και στο καπάκι της πετάς και τη νέα συλλογή μαγιό της Calzedonia. Γιατί, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για καλοκαιρινά δώρα; Τα μαγιό φυσικά. Εμείς ξέρουμε γιατί μας αρέσουν τα μαγιό στα κορίτσια της Calzedonia, στις γυναίκες αρέσουν τα συγκεκριμένα μαγιό γιατί τις κολακεύουν, τώρα αν κατά τύχη σου πάρει και κανένα μαγιό δώρο, είσαι διπλά κερδισμένος.

Άσε που μέχρι τις 30 Ιουνίου μπορεί κανείς να φέρει στα καταστήματα Calzedonia τα παλιά μαγιό για ανακύκλωση. Για κάθε ρούχο που διατίθεται προς ανακύκλωση και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνει κανείς ταυτόχρονα κάποια αγορά, ο καθένας λαμβάνει ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας:

Για κάθε γυναικείο μαγιό ή beachwear = 1 κουπόνι αξίας 5€ για να αγοράσετε ένα μαγιό ή beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.
Για κάθε αντρικό μαγιό ή beachwear = 1 κουπόνι αξίας 3 €, για να αγοράσετε ένα αντρικό μαγιό ή beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia 
Για κάθε παιδικό μαγιό ή beachwear = 1 κουπόνι αξίας 2€, για να αγοράσετε ένα παιδικό μαγιό ή beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

* Τα κουπόνια δεν έχουν προσθετική αξία: μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε αγορά μαγιό ή beachwear. Tέλος, τα κουπόνια πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι 30/06/2014, σε κάθε κατάστημα Calzedonia. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί μόνο σε μία καταναλωτική πράξη και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

Απολαύστε υπεύθυνα!