Στηρίζουμε την προσπάθεια για την έκδοση «Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας»

Loy-and-Lee-Copy

Ένα βιβλίο για παιδιά, αλλά και μεγάλους. Για μεγάλους που δε βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό που κάνουν και θα ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο, αλλά τα εμπόδια δεν τους αφήνουν.

Μία πρωτότυπη προσπάθεια crowdfunding για την έκδοση ενός παιδικού παραμυθιού από την Μαρία Ζαβάκου. Το βιβλίο πραγματεύεται ένα πολύ επίκαιρο θέμα, τη δυσκολία αλλά και την αναγκαιότητα να προσπαθούμε για αυτό που αγαπάμε, όταν το περιβάλλον και οι συνθήκες είναι αποθαρρυντικές.

«Το νησί της τελειότητας» δεν είναι καθόλου τέλειο. Εκεί όλα τα παιδιά θα παρατήσουν αυτό που αγαπάνε για να κερδίσουν στο διαγωνισμό της τελειότητας και να γίνουν βοηθοί του Βασιλιά Τέλειου. Σταδιακά, επικρατεί η επιδημία της τελειομανίας, τα παιδιά προσπαθούν να καταφέρουν άπιαστους στόχους και οι δύο πρωταγωνιστές μένουν μόνοι τους να βιώνουν την αποδοκιμασία επειδή δεν το κάνουν.

Το νεαρό αγόρι Λου και ο λαγός Λι προσπαθούν να βελτιώνονται στην ζαχαροπλαστική σε ένα περιβάλλον που το μόνο αποδεκτό είναι να είσαι σαν τους άλλους. Όμως υπερασπίζονται την αγάπη τους για τη ζαχαροπλαστική, παρά την πίεση από συνομηλίκους και ανθρώπους με εξουσία να κάνουν το αντίθετο. Το να προσπαθείς για τα όνειρά σου έχει κόστος όμως έχει και όφελος. Το να τα παρατάς έχει μόνο κόστος. Τα παιδιά της ιστορίας μεταμορφώνονται σε ενήλικες ακριβώς γιατί προδίδοντας τα όνειρά τους προδίδουν τη φύση τους, την παιδικότητά τους,εικόνες που θα ζωντανέψουν μέσα από τις εικόνες της βραβευμένης Μαρίας Μπαχά.

Ένα βιβλίο που εμπνέει παιδιά, γονείς και δασκάλους και μας κάνει να σκεφτούμε ότι η πραγματοποίηση των στόχων μας έρχεται με κόστος.

Συνεισφέροντας στην καμπάνια, με μόνο 5 ευρώ ουσιαστικά προαγοράζει κανείς το εικονογραφημένο βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή, στα ελληνικά ή στα αγγλικά με την ολοκλήρωση της καμπάνιας. Παράλληλα, γίνεσαι μέρος ενός σκοπού καθώς αν η καμπάνια ξεπεράσει τον στόχο της όλα τα επιπλέον έσοδα θα διατεθούν απευθείας στο Make-A-Wish Ελλάδας. Όλοι οι χορηγοί δέχονται δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμμετοχή τους.

Υποστήριξε την καμπάνια εδώ: http://igg.me/at/lou-and-lee

Περισσότερες πληροφορίες  για την πορεία της καμπάνιας στη σελίδα στο facebook.

Ένα παιδικό βιβλίο που μιλάει στα παιδιά για την προσπάθεια. Μία συγγραφέας που προσπαθεί να κάνει το βιβλίο πραγματικότητα. Μία προσπάθεια που αξίζει να υποστηρίξουμε!

10593083_360232687468327_7657954173207231852_n