Το superdad.gr και η Stokke® σας προσφέρουν 2 μάρσιπους Stokke® My Carrier™ Cool [ΕΛΗΞΕ]

SONY DSC

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 2 μάρσιπους Stokke® My Carrier™ Cool

Για 9 μήνες το μωρό σας έχει συνηθίσει το ρυθμό σας – γιατί να τον χάσει τώρα;

Ο μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ Cool μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας, χωρίς να χάνει τίποτε σε άνεση και εργονομία τόσο για το μωρό σας όσο και για εσάς. Ως προς το μωρό, η ρυθμιζόμενη θέση στηρίζει το κάτω μέρος, τους μηρούς και τη λεκάνη μέσω της φυσικής στάσης του σώματος “Happy Hips”. Ως προς τον γονιό, χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη πλάτη, τους ιμάντες των ώμων και τη ζώνη μέσης, το βάρος διανέμεται σωστά για να μην καταπονείται η πλάτη και οι ώμοι.

stokke-babycarriercool-black1

Ο μάρσιπος 3 σε 1 που αναπνέει

Ο μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ Cool χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία διχτυωτού υφάσματος (mesh) που αναπνέει που χρησιμοποιείται και σε πολλά αθλητικά είδη. Τα υφάσματα που αναπνέουν αφήνουν τον αέρα να κυκλοφορεί, ώστε να δροσίζει το σώμα αλλά και να απομακρύνει την υγρασία από αυτό. Έτσι εσείς και το μωρό σας μπορείτε να είστε άνετα κοντά ο ένας στον άλλο.

Ο Stokke® MyCarrier™ Cool είναι φτιαγμένος από πολυεστέρα με πιστοποίηση Oeko-Tex 100 Class 1 – χωρίς επιβλαβείς ουσίες – και προσφέρει 2 θέσεις όταν φοριέται μπροστά και 1 όταν φορεθεί στην πλάτη, όλες με την απαραίτητη εργονομία και ασφάλεια. ‘Ετσι θα μείνετε σε επαφή, πολύ καιρό, χωρίς παραχωρήσεις στην άνεση!

Λύσεις μεταφοράς

Εμπρός – να κοιτάει προς τον γονιό

Εμπρός – να κοιτάει προς τον κόσμο

Στην πλάτη – από 12 μηνών περίπου

stokke-mycarriercool-black_large

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 μάρσιπο Stokke® My Carrier™ Cool

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Κάντε like στο facebook page του Stokke Greece
4. Περιμένετε μέχρι τη Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 για να ανακοινωθούν οι νικητές!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


  Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2015.

  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 2 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του κάθε νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στους πρώτες επιλαχόντες.

  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία Stokke® και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

  4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

  5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

  6. Οι μάρσιποι που θα κληρωθούν είναι και οι 2 σε μαύρο χρώμα.

  7. H εταιρεία Stokke® και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

  Kαλή επιτυχία!

  stokkelogo2