Το superdad.gr και η TerraNation™ χαρίζουν μία καινοτόμα τσάντα παραλίας [ΕΛΗΞΕ]

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα TerraNation™ Back Belly Tanekopu Ivory χωρητικότητας 40L και αξίας 70€

Η τσάντα μεταφοράς TerraNation™ Back Belly Tanekopu είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την παραλία και μετατρέπει το βαρετό αλλά απαραίτητο έργο της μεταφοράς πραγμάτων σε διασκέδαση. Είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα “natural touch” με αδιαβροχοποίηση, έχει ειδική θήκη για μεταφορά βρεγμένων αντικειμένων, τμήμα συντήρησης θερμοκρασίας χωρητικότητας 3,5L για το νερό σου, τη μπύρα σου, τα αναψυκτικά σου ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να διατηρήσεις δροσερό (το αντηλιακό σου;) καθώς και ρυθμιζόμενους ιμάντες για τη μεταφορά υποστρωμάτων παραλίας (αν θες, κάνεις ρολό την πετσέτα και τη βάζεις εκεί!)

Δείτε το Back Belly Tanekopu στην πράξη

Η μάρκα TerraNation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία. Χτίζοντας στην εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα εδώ.

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε την τσάντα μεταφοράς:

1.  Αφήστε ένα σχόλιο στο ανάλογο πεδίο (λίγο παρακάτω) αναφέροντας την αγαπημένη σας παραλία στην Ελλάδα.
2. Κάντε like στο facebook page της TerraNation™.
3. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ένα like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
4. Περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου για να ανακοινωθεί ο νικητής!

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 9 Ιουνίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014.
2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 μέσω χρήσης του random.org. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον πρώτο επιλαχόντα.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία TerraNation™ και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.
4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.
5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει αφήνοντας μόνο ένα σχόλιο εδώ στην ανάρτηση και όχι στη σελίδα μας στο facebook.
6. H εταιρεία TerraNation™ και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!