Το superdad.gr και η MLS χαρίζουν 2 tablets MLS iQTab® kido+ [ΕΛΗΞΕ]

MLSiQTab-Kido2

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 2 παιδικά tablets MLS iQTab® kido+ αξίας 139,90€ το καθένα

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γονείς ανησυχούμε για την εμμονή μας ­­­– και κατ’ επέκταση των παιδιών μας – με την τεχνολογία. Ιδανικά τα παιδιά πρέπει να παίζουν έξω στη φύση και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με παιχνίδια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία (σε παλιότερη ανάρτηση έχουμε αναφερθεί στα Κατάλληλα παιδικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία).

Από την άλλη, δυστυχώς ή ευτυχώς η τεχνολογία είναι εδώ και επηρεάζει τα πάντα γύρω μας και αναπόφευκτα τις συνήθειες μας. Και υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ενδώσουμε σε αυτήν.

*** Το να θέλεις να αποκτήσεις ένα tablet δε σε κάνει αυτόματα κακό γονιό. Σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρουμε το ταμπλετάρισμα, ούτε θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας φυτά. Είναι στο χέρι μας να θέσουμε όρια, αλλά και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με το παιδί μας. ***

Tο MLS iQTab® kido+ είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, γιατί είναι απλό και εύκολο στη χρήση και το σημαντικότερο είναι ασφαλές για παιδιά αφού ο γονιός μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές (περιβάλλον Android) θα έχει το παιδί πρόσβαση, πόση ώρα θα παίξει, κτλ. Επίσης είναι το μόνο tablet που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά και περιλαμβάνει έξυπνα εκπαιδευτικά προγράμματα που τραβούν το ενδιαφέρον βασισμένα στην ύλη του Υπουργείου Παιδείας!

Διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 3MP μπροστά και 3MP πίσω κάμερα για αξέχαστες φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, Full HD ποιότητα στην αναπαραγωγή βίντεο, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή (QuadCore) για γρήγορες ταχύτητες, 8 GB μνήμη αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα!

Tο MLS iQTab® kido+ είναι κατάλληλο από 2 ετών και για όλες τις τάξεις του δημοτικού και διατίθεται σε 2 χρώματα, ροζ και μπλε στην τιμή των 139,90€.

MLSiQTab-Kido_Pink_Plus_Front_Back

Παντρεύοντας την εκπαίδευση και τη διασκέδαση

Μέσα από πολλές διασκεδαστικές ασκήσεις και 14 υπέροχα παραμύθια και παιχνίδια με ζώα το MLS iQTab® kido+ διασκεδάζει και συγχρόνως διδάσκει στους μικρούς μας φίλους την ορθογραφία και τις λέξεις, την αριθμητική, τη φυσική, την ιστορία, την μελέτη περιβάλλοντος. Επιπλέον μέσα από ευφάνταστα βίντεο μαθαίνουν αγγλικά εύκολα, γρήγορα και ξένοιαστα!

Δείτε αναλυτικά τις εκπαιδευτικές εφαρμογές της συσκευής εδώ.

240215175128_8789

Είναι σούπερ ασφαλές

Το MLS iQTab® kido+ είναι σχεδιασμένο με στόχο να παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον, προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο γονιό. Ο Γονιός μπορεί να ρυθμίσει το tablet ώστε μόνο αυτός να έχει πρόσβαση τόσο στο περιβάλλον Android της συσκευής όσο και στις αλλαγές που αφορούν το παιδικό περιβάλλον. Ο γονιός μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά προφίλ για κάθε παιδί, να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές έχει πρόσβαση το παιδί, πόση ώρα θα παίξει, εάν θα έχει πρόσβαση στο internet και να ανατρέξει στη δραστηριότητα του παιδιού. Και φυσικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος σαν ένα κανονικό tablet. Επιπλέον είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα χάρη στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο.

Διαθέτει τη βραβευμένη οικογενειακή εφαρμογή Zingyland

Περιλαμβάνει 15 προεγκατεστημένα βιβλία και παιχνίδια (πάζλ – ζωγραφική – κάρτες μνήμες) και ακόμα 15 με δυνατότητα downloading.

mls-iqtabkido_7_0

Διαθέτει λειτουργίες MAIC MLS Artificial Intelligence Center

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για την τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης MAIC που δημιουργήθηκε για να γίνει η νέα σου «προσωπική βοηθός». Της μιλάς και καταλαβαίνει: ψάχνει για σένα στο Google και στο YouTube! Εντοπίζει πληροφορίες στην εγκυκλοπαίδεια για σένα. Μεταφράζει για σένα από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα. Πληκτρολογεί για σένα τα email και τα facebook posts σου.

MLSiQTab-Kido_Blue_Plus_Front_Back

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα tablet MLS iQTab® kido+

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr και της MLS (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Περιμένετε μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 για να ανακοινωθεί ο νικητής!

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2015.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 2 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας.

3. Κάθε νικητής μπορεί να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί, ροζ ή μπλε. Οι νικητές θα λάβουν το tablet με courier με πληρωμένα τα έξοδα αποστολής.

4. Η παράδοση του δώρου στον κάθε νικητή θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον επόμενο επιλαχόντα.

5. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία MLS και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

6. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

7. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

8. H εταιρεία MLS και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.