Πάμε παντού με το αγαπημένο μας Advance! Ο τέλειος συνδυασμός γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά!

Πάμε παντού με το αγαπημένο μας Advance! Ο τέλειος συνδυασμός γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά!

Όταν γίνεσαι μαμά, τα πάντα φαίνονται βουνό! Δεν ξέρεις με τι να αγχωθείς πρώτα! Με τον θηλασμό; Με την ανάπτυξή του; Φτάνεις σε ένα σημείο που ανησυχείς ακόμα και στο αν αναπνέει!

Όταν έγινα μαμά, λοιπόν, φυσικά αγχωνόμουν για τα πάντα! Θα τα καταφέρω να θηλάσω; Πήρε βάρος; Έχει αρκετές πάνες; Σιγά σιγά όμως όλα παίρνουν μια σειρά, το μωράκι μεγαλώνει και ξαφνικά γίνεται 6 μηνών!

Ωωω Θεέ μου! Τώρα πρέπει να μπουν οι τροφές!

Τρόμος ! Άγχος! Θα φάει; Τι θα φάει; Με τι ξεκινάμε ;

Όταν είσαι μαμά θέλεις να προσφέρεις στο μωρό σου ότι καλύτερο, ότι πιο θρεπτικό!

Και αφού έχεις βάλει τα φρούτα, και το μεσημεριανό, έρχεται η ώρα του απογευματινού!
Τι καλύτερο απ’ το να δώσεις γιαουρτάκι στο παιδί; Αλλά τι γιαούρτι;
Και ξεκινάς την έρευνα! Και ψάχνεις! Και δοκιμάζεις! Αλλά το παιδί ξαφνικά διαλέγει μόνο του μιας και από πολύ μικρά έχουν τις δικές τους προτιμήσεις! Ειδικά η Ελεάννα ήταν απαιτητική από ημερών!

Και διάλεξε! Το Δέλτα Advance ! Ήταν η πρώτη της επιλογή και τελικά και η τελική της!

Και σαν μαμά αρχίζεις να ξαναψάχνεις! Τελικά είναι καλό; Τι έχει μέσα; Πως Φτιάχνεται; Αρχίζεις και σκέφτεσαι αν πρέπει ή όχι να το εμπιστευτείς για το παιδί σου! Αρχίζεις και συγκρίνεις!

Πάμε παντού με το αγαπημένο μας Advance! Ο τέλειος συνδυασμός γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά!

Και τα βρήκα όλα! Δεν φανταζόμουν ότι λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του και με την έγκριση του ΕΟΦ επετράπη για 1η φορά στην Ελλάδα η εισαγωγή του γιαουρτιού στην βρεφική διατροφή από την ηλικία των 6 μηνών!

Το Δέλτα Advance είναι το πρώτο ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο προϊόν με γιαούρτι για βρέφη! Σχεδιασμένο με βάση τα αυστηρά κριτήρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας τροφίμων , σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις βρεφικές και παιδικές τροφές. Παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα της Δέλτα. Αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου , Β12 και Β2, καθώς και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την ανάπτυξη του μωρού, όπως Β6 και φολικό οξύ! Αλλά τελικά ψάχνοντας , συνειδητοποίησα για μένα ότι το  καλύτερο είναι ότι δεν περιέχει πρόσθετα ούτε χρωστικές, ούτε συντηρητικά! Δεν νομίζω ότι βρήκα άλλο σαν αυτό, που να έχει όλες αυτές τις προϋποθέσεις!

Δοκιμάσαμε όλες τις γεύσεις! Πλέον η Ελεάννα είναι σχεδόν 2 χρονών! Το απόγευμα τρώει μόνο το γιαουρτάκι της Δέλτα! Το παίρνουμε πάντα μαζί μας . Στην παιδική χαρά, στο μπάνιο στη θάλασσα!

Πάμε παντού με το αγαπημένο μας Advance! Ο τέλειος συνδυασμός γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά!

Δεν ανησυχώ για το τι θα φάει σε μια βόλτα! Ξέρω ότι έχω την λύση πάντα μαζί μου!
Είναι εύπεπτο έχει απαλή υφή και ήπια γεύση. Συνδυάζει ομαλά τα οφέλη του γιαουρτιού με αυτά των φρούτων και των δημητριακών!

Η αγαπημένη μας πλέον γεύση είναι με Μήλο και Μπανάνα !

Η δική σας;;;

Πάμε παντού με το αγαπημένο μας Advance! Ο τέλειος συνδυασμός γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά!