Δηλώστε ενδιαφέρον για το 1ο TEDxKids@Ilissos

TEDxKids@Ilissos cover

To TEDxKids@Ilissos θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί 100 θεατές και να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών…

Στην εκδήλωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί 12 Δεκεμβρίου στο PIERCE – The American College of Greece, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν για παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids) από τους χώρους της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας και της Τέχνης.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με θεματικές ενότητες όπως: Τεχνολογία, Περιβάλλον, Αναπηρία, Καλλιτεχνικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Προκειμένου να συμμετέχετε στο 1ο TEDx για παιδιά στην Ελλάδα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Η φόρμα ενδιαφέροντος βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.tedxkidsilissos.com/tickets.html.

Η ομάδα του TEDxKids@Ilissos θα σας ενημερώσει στα τέλη Νοεμβρίου για τη συμμετοχή σας.

tickets

Σημαντική σημείωση: Όλοι οι χώροι  είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Οι ομιλίες θα αποδίδονται ταυτόχρονα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Επίσης οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών ατόμων είναι ευπρόσδεκτοι! Σε περίπτωση που συνεχίζετε να έχετε απορίες έχει δημιουργηθεί η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στην ιστοσελίδα του TEDxKids@Ilissos προκειμένου να μάθετε τα πάντα! Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο i[email protected], ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα καθώς και στο facebook.