Δημιουργικό εργαστήρι: Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος

Στις 26 Σεπτεμβρίου από τις 5:30 – 6.30 μ.μ. στο Οξυγόνο, στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μικροί φιλόσοφοι συμμετέχοντας στο δημιουργικό εργαστήρι Γίνε και εσύ ένας μικρός φιλόσοφος! για μικρά παιδιά και γονείς, με τη Μαρία Σταυρίδου.

Ο μικρός φιλόσοφος είναι και πάλι εδώ! Φυσικά όχι μόνος του, αλλά όπως πάντα παρέα με τις χιουμοριστικές ιστορίες του! Ο γλυκός και σκανταλιάρης ήρωας Πίκολο προσπαθεί να μοιράζεται τα παιχνίδια του, να μη λέει ψέματα, να μην απαιτεί να του αγοράζουν ό,τι του αρέσει… αλλά όχι πάντα με επιτυχία. Μέσα από στιγμές της καθημερινότητάς του, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να τον γνωρίσουν, να παίξουν μαζί του και να τον βοηθήσουν σε αυτές του τις προσπάθειες.

Βιωματικά παιχνίδια, απαντήσεις στις φιλοσοφικές τους αναζητήσεις, ανακάλυψη τρόπων κοινωνικοποίησης, δημιουργίας ειλικρινών σχέσεων και συνύπαρξης με τους άλλους, με στόχο την αρμονική συμβίωση για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Πληροφορίες:

Η Μαρία Σταυρίδου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Έχει πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εμψυχώτρια και υπεύθυνη σχεδιασμού εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Εργάζεται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, εφαρμόζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα.

To δημιουργικό εργαστήρι Γίνε και εσύ ένας μικρός φιλόσοφος! απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, μαζί με τους γονείς τους. Οι γονείς θα λάβουν μέρος στο εργαστήρι μαζί με τα παιδιά. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ | Ειδική τιμή για αδέρφια: 15 ευρώ

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς Ο μικρός φιλόσοφος.

Για συμμετοχές στείλετε e-mail στο [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο της εκδήλωσης.

Eπιμέλεια κειμένου: Εβελίνα Συρίγου