Ένα μικρό παιδικό δωμάτιο με μεγάλες δυνατότητες

Η σειρά επιπλοσυνθέσεων της Stokke® Home για το παιδικό δωμάτιο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί σας, από την στιγμή που γεννιέται μέχρι τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Το να προετοιμάζεστε για τον ερχομό του μωρού σας ενώ σχεδιάζετε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας είναι μια συναρπαστική περίοδος, και είτε διαθέτετε μεγάλο είτε περιορισμένο χώρο, η Stokke® Home θα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, όπως είναι εξάλλου ένα αληθινό σπίτι. Με την Stokke® Home μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο δωμάτιο όπου θα έχετε αγκαλιά το νεογέννητό σας και αργότερα θα παίζετε δημιουργικά με το παιδί σας.

Συνδυάζοντας κατασκευαστική δεξιοτεχνία και το καλύτερο σκανδιναβικό ντιζάιν, η ευελιξία της σειράς Stokke® Home σας επιτρέπει να επιλέξετε και να συνδυάσετε κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο σας, μεγάλα ή μικρά, τρυφερά ή πιο εκλεπτυσμένα. Κάθε τμήμα της συλλογής παρέχει ποιότητα, λειτουργικότητα και ομορφιά.

Λίγα λόγια για τη σχεδιαστική διαδικασία.

«Σπίτι είναι το μέρος όπου είσαι ο εαυτός σου, όπου περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, το μέρος όπου χαλαρώνεις, παίζεις και νιώθεις ασφάλεια. Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου. Η έμπνευση για τη νέα σειρά παιδικού δωματίου γεννήθηκε από το ασύγκριτο συναίσθημα που έχει κανείς όταν είναι στο σπίτι του. Θέλαμε να εντάξουμε αυτούς τους θετικούς συνειρμούς στο σχέδιο και πήραμε ως αφετηρία την παγκόμσια εικόνα που συμβολίζει το Σπίτι – το σχήμα ενός σπιτιού. Το σχήμα του σπιτιού φαίνεται καθαρά στο κεντρικό κομμάτι της συλλογής: το Κρεβάτι. Πηγή έμπνευσης ήταν επίσης και το ότι στα παιδιά αρέσει να χτίζουν σκηνές ή κάστρα όταν παίζουν. Ο προστατευμένος μικρός χώρος τα κάνει να νιώθουν ασφαλή και ανεξάρτητα και ταυτόχρονα έχουν ένα δικό τους, μυστικό μέρος να εξερευνήσουν. Θέλαμε τα προϊόντα να μεγαλώνουν με το παιδί σας, πέρα από κάθε τάση της μόδας ή χρονική περίοδο.»  Robert Myrene, Σχεδιαστής.

Η σειρά περιλαμβάνει λίκνο, κρεβάτι, αλλαξιέρα, και συρταριέρα.

Stokke Home

Stokke Home

Σχετικά με την Stokke® Home

Ιδρύθηκε το 1932 από τον Georg Stokke στην πόλη Ααλεσούντ της Νορβηγίας και ξεκίνησε ως κατασκευάστρια εταιρεία επίπλων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο προϊόν για παιδιά κυκλοφόρησε το 1972 – η χαρακτηριστική καρέκλα Tripp Trapp®, η οποία σημείωσε πάνω από 9 εκατομμύρια πωλήσεις και εξακολουθεί να είναι κεντρικό προϊόν της συλλογής Stokke.

Από το 2006 η Stokke ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό ποιοτικών παιδικών επίπλων και εξοπλισμού για καθίσματα φαγητού, καρότσια, μάρσιπους, λευκά είδη και το παιδικό δωμάτιο. Τα προϊόντα μας προωθούν τη στενή σχέση και το υγιές περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Μετά από τρεις γενιές ιδιοκτησίας και διαχείρισης της οικογένειας Stokke, το 2014 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της NXMH με έδρα το Βέλγιο, που ανήκει στην NXC στη Νότια Κορέα. Η Stokke διαθέτει τα προϊόντα της παγκοσμίως σε 80 χώρες και έχει θυγατρικές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία.

Stokke Home