Ένας πατέρας δημιουργεί μαγικές εικόνες με τις κόρες του [photos]

Φωτογραφίες © John Wilhelm

Η παιδική ηλικία μπορεί να γίνει ακόμη πιο μαγική για τους γονείς, αν βάλει κανείς λίγο το χέρι του στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας.

Αυτό κάνει ο ερασιτέχνης φωτογράφος – όπως δηλώνει ο ίδιος –  John Wilhelm. Ο 44χρονος πατέρας τριών κοριτσιών, της πέντε ετών Lou, της δύο ετών Mila και της 6 μηνών Yuna, φωτογραφίζει τις κόρες του και στη συνέχεια επεξεργάζεται τις εικόνες στον υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι αληθινά παραμυθένιο και άκρως εντυπωσιακό.

«Τα πάντα είναι πιθανά πλέον. Όταν δουλεύεις ψηφιακά, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πράγματα απίστευτα γρήγορα και μπορείς να δημιουργήσεις τα πάντα», είπε σχετικά ο δημοουργικός πατέρας αναφερόμενος σε ένα παρόμοιο project του. «Κάθε ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Ο Wilhelm συνδυάζει τις φωτογραφίες από τις κόρες του με άλλες φωτογραφίες με σκοπό να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Για παράδειγμα, η Nutella είναι ακόμη πιο νόστιμη όταν το βάζο είναι τεραστίων διαστάσεων αλλά και η ώρα του μπάνιου δεν είναι πλέον ίδια όταν υπάρχει στο πλάνο κι ένα γιγάντιο χταπόδι!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Πηγή: Huffington Post