Φτου και βγαίνω – 3η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας

 Mια μεγάλη γιορτή δημιουργίας, διασκέδασης και διάδρασης παιδιών και γονιών!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, έφτασε και πάλι η στιγμή για τη Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου και βγαίνω» στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή 11 Μαΐου αστον πολυχώρο πολιτισμού Block 33 παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσοουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Από τις 11.00 το πρωί ο πολυχώρος μεταμορφώνεται στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο εκπλήξεις σημείο της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, βιβλιοδεσίας, σαπουνιών, κόμικ, κομμωτικής, κατασκευών
– πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων όπως longboard, yoga, ενόργανη γυμναστική και αναρρίχηση.
– παιχνίδια σκέψης, με τα παιδιά να δημιουργούν δώρα εκπλήξεις για τις μητέρες τους, καθώς φέτος η γιορτή είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας.
Η γιορτή φιλοξενεί την παράσταση μαριονεττών «Ταξίδι στον Εκφοβυθό» με θέμα της το σχολικό εκφοβισμό ενώ οι μουσικές του συνόλου σαξοφώνων SAX NOUVEAU θα σας κρατήσουν συντροφιά. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με συναυλία του συγκροτήματος The Mendleys, όπου θα διασκεδάσετε με μουσικές γνωστών παιδικών μιούζικαλ.

Ώρα έναρξης : 11:00 π.μ

Είσοδος: 3€ για τα παιδιά, ελεύθερη για γονείς και συνοδούς.

 

Για όσους δεν έχετε βρεθεί στη γιορτή, πάρτε μια μικρή γεύση από τις παλιότερες διοργανώσεις:

Διοργάνωση
Παιδιά Εν Δράσει
ΕΞΩΣΤΗΣ

Επιμέλεια κειμένου: Ελεονώρα Κανάκη