Η Πολύχρωμη Σπείρα καλωσορίζει το Φθινόπωρο με παιδική δράση και ψυχαγωγία σε εμπορικά κέντρα

image2

H ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας φέρνει τη «Συννεφούπολη» στο River West, «καλωσορίζει το Φθινόπωρο» στο Athens Heart και υποδέχεται τον Οκτώβρη στα «Happy Family weekends» του Athens Metro Mall. Με αέρινα σκηνικά και στολές, ατελείωτο διαδραστικό παιχνίδι, απίθανες κατασκευές, κίνηση, δράση και πολύ πολύ γέλιο, μετατρέπει τον Οκτώβρη στον αγαπημένο σας μήνα!

Φορέστε λοιπόν τα μποτάκια σας, πάρτε τα ομπρελίνα σας και ελάτε στο μαγικό οκτωβριάτικο ταξίδι της Πολύχρωμης Σπείρας

Στο River West, μαζί με τη “Συννεφούλα” και το “Σταγονούλη” περιηγούμαστε στα μαγευτικά Εργαστήρια της Συννεφούπολης. Μεταμορφωνόμαστε σε σύννεφα και ουράνια τόξα με θεαματικό face painting. Δημιουργούμε με απλά υλικά συννεφάκια mobile, πολύχρωμες ομπρελίτσες και βροχερό 3D κολάζ και…πετάμε πάνω από στα σύννεφα! Με «Συννεφοδρομίες» και διαδραστικά παιχνίδια κίνησης ζούμε μοναδικές στιγμές γέλιου και χορού. Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε μαζί. Γι’ αυτό, κλείνουμε το πρόγραμμα στην Συννεφούπολη με ένα πρωτοποριακό θεατρικό παιχνίδι και ένα μοναδικό χιουμοριστικό δρώμενο για τον «κύκλο του νερού».

kids_faces_painted

Στο Athens Heart, «καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο» στην παιδική γωνιά και στήνουμε τα πιο πρωτοποριακά Εργαστήρια για σελιδοδείκτες και κολλάζ. Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη με face painting, ζωγραφική και πλήθος παιχνίδια. Μαθαίνουμε τα πάντα για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής μέσα από ένα πρωτότυπο Εργαστήρι Διατροφής, όπου κατασκευάζουμε Φρουτένια Σουβέρ και Φρουτάκια. Ετοιμάζουμε τα μαγικά μας στο Εργαστήρι που φτιάχνει το «Μπαστούνι της βροχής». Παίζουμε, παίζουμε και ξαναπαίζουμε γιατί μας αρέσουν πολύ τα μουσικά παιχνίδια με τη μέθοδο Orff.

Στο Athens Metro Mall, ζούμε τις «Μέρες Φθινοπώρου» στα «Happy Family Weekends» με ασταμάτητο κέφι και αστείρευτη φαντασία! Φτιάχνουμε τις πιο πρωτότυπες κουκουναροδημιουργίες και κατασκευάζουμε χαρούμενα ζωάκια από φύλλα! Λατρεύουμε τις δημιουργίες από πλαστελίνη, γι’ αυτό αφήνουμε ελεύθερη τη φαντασία μας και φτιάχνουμε όλοι μαζί πλαστελινοζωάκια και πλαστελινοδεντράκια. Αγαπάμε τη φύση, τα χρώματα και τις μυρωδιές του Οκτώβρη, γι’ αυτό διασκεδάζουμε με φθινοπωρινή ζωγραφική, διαδραστικά παιχνίδια και μεταμορφώσεις.

Play_dough_04799

Η Πολύχρωμη Σπείρα περιμένει και εσάς στη μεγάλη παρέα της !!!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

RIVER WEST, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

– Κάθε Σάββατο (11/10, 18/10, 25/10), 12:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00

– Τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (13-24/10), 18:00-20:00

ATHENS HEART, Πειραιώς 180, Ταύρος

– Κάθε Σάββατο (11/10, 18/10, 25/10), 11:00 – 14:00

ATHENS METRO MALL, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Αθήνα

– Κάθε Σάββατο (11/10, 18/10, 25/10), 11:00 – 16:00

speira

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η Πολύχρωμη Σπείρα αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και εξειδικευμένων συνεργατών, που διαθέτουν φαντασία, χιούμορ, γνώση και αγάπη για το παιδί.
Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, τα ξεχωριστά διαδραστικά δρώμενα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα πρωτότυπα ψυχαγωγικά θεάματα, συνδυάζουμε τη ψυχαγωγία με τη δημιουργία και τη μάθηση. Εμπνέυστηκε το όνομά της από τη σπείρα, σύμβολο που το συναντάμε παντού στη φύση. Μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το παιδί!

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κα Δήμητρα Ζώγα
Κ: 6909023920, [email protected]
Καισαρείας 56, 16233 Βύρωνας, Τ: 211 214 44 74
www.polichromispira.gr
Facebook: www.facebook.com/polichromi.spira