4 Υπέροχα πράγματα στο διαδίκτυο που μπορείς να δείξεις στο παιδί σου – Σήμερα

Τα πρώτα βήματα στο διάστημα

Όλοι ονειρεύονται να πάνε κάποια στιγμή στο διάστημα και, χάρη σε αυτό το βίντεο, αυτοί οι επίδοξοι αστροναύτες μας δείχνουν το πώς είναι να ζεις ανάμεσα στα αστέρια. Το πλάνο γυρίστηκε από τον αστροναύτη της ESA, Thomas Pesquet κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, συνοδευόμενος από τον αστροναύτη της NASA, Shane Kimbrough στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Αυτό το βίντεο είναι καταπληκτικό και επίσης σου δίνει την ευκαιρία να πεις όλες σου τα λογοπαίγνια και τις ατάκες σχετικά με το διάστημα.

Το Σάιρ υπάρχει!

Κάποιοι φανατικοί του “ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” επισκέπτονται τη χώρα των χόμπιτ και άλλοι, όπως ο Reddit, έφτιαξαν τα δικά τους σπίτια χόμπιτ. Προφανώς το σπίτι αυτό χτίστηκε πολύ πριν τη δημιουργία της ταινίας από κάποιον με πρόχειρα σχέδια και τραβηγμένη φαντασία.

Πως θα ακουγόταν ο “Κύκλος της ζωής” στην πραγματικότητα

Ο “ Βασιλιάς των Λιονταριών” διαθέτει μια από τις πιο εμβληματικές εισαγωγές στην ιστορία των ταινιών: όταν ο Elton John παίζει και τραγουδάει τον “ Κύκλο της ζωής” και αρχίζουν να εμφανίζονται σκιές από τις ζωές των ζώων στην κοιλάδα. Είναι τέλειο από όποια σκοπιά και αν το δεις. Σε αυτό το βίντεο κάποιος χρήστης του Youtube απέδειξε ότι μπορεί να το φτάσει και σε άλλα επίπεδα. Αντικατέστησε, λοιπόν, τους στίχους του Elton John με τους ήχους που θα έβγαζαν αυτά τα ζώα στην πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Μία ευγενέστατη κίνηση

Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει ένα χάμστερ για την αγάπη; Σύμφωνα με αυτή τη φωτογραφία, θα μπορούσε να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας. Δεν έχουμε ιδέα το πως έγινε αυτό ή το πως βρέθηκε κάποιος εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή, αλλά χαιρόμαστε πολύ που το έκανε. Γιατί, αυτό το μικρό πλασματάκι με το ταίρι του έκαναν όλες τις άλλες προτάσεις γάμου του κόσμου να φαίνονται μικρές μπροστά σε αυτή του την κίνηση.