Μπαμπάς χορεύει με την κόρη του που αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία [video]

Όπως όλα τα παιδιά έτσι και η 12χρονη McKenzie Carey λατρεύει να χορεύει. Μιας όμως και εκείνη αντιμετωπίζει μία σοβαρή αναπηρία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, ο φύλακας άγγελός της και πατέρας της, γίνεται ο παρτενέρ της στο χορό.

Το βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο και έχει ξεπεράσει τις 6 εκατομμύρια προβολές στο YouΤube, δείχνει το πατέρα να χορεύει με την κόρη του σε παιδικό διαγωνισμό στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο περήφανος πατέρας παίρνει στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του και χορεύουν μαζί. Εκείνη λάμπει από ευτυχία.

Το 12χρονο κορίτσι πριν κλείσει τα 2 του χρόνια διαγνώστηκε με μία ασθένεια που επιτίθεται στα κύτταρα του οργανισμού της, και κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα. Ενώ δεν είναι παράλυτη, η ασθένειά της δυστυχώς δεν της επιτρέπει να περπατά, και δεν μπορεί να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνει τα πάντα.

«Ο χορός μαζί μου την κάνει να πετάει στα σύννεφα» δηλώνει με περηφάνια ο πατέρας της, Mike Carey. Ο ίδιος περιγράφει τον πρώτο τους χορό: «Την ανέβασα στη σκηνή με το καροτσάκι της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Επινόησα μια χορογραφία εκείνη την στιγμή και το κοινό ενθουσιάστηκε», εξομολογείται.

Ο πατέρας της χορεύει συνέχεια μαζί της και έχουν λάβει μέρος σε περισσότερους από 100 παιδικούς διαγωνισμούς, ενώ έχουν κερδίσει περισσότερα από 20 βραβεία. Τώρα οι δυο τους σχεδιάζουν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς που θα γίνουν στην Νεμπράσκα με στόχο να ενημερώσουν το κοινό για την ασθένεια της μικρής και να μαζέψουν κάποιο χρηματικό ποσό για την θεραπεία της.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο εδώ:

Πηγή: Newsbeast