Νέα Αξεσουάρ Stokke

stokke

Στη μόδα μα και τόσο λειτουργικά: η Stokke® παρουσιάζει τα ανανεωμένα αξεσουάρ για την premium σειρά σκανδιναβικών καροτσιών μας.

–  Νέα Τσάντα-Αλλαξιέρα και Κουβέρτες.

Για την Άνοιξη 2016 η Stokke παρουσιάζει ανανεωμένα αξεσουάρ καροτσιού, σχεδιασμένα για εσάς και το μωρό σας, για να κάνετε βόλτα με στυλ και άνεση όσο εξερευνάτε τον κόσμο μαζί.

Η νέα μας τσάντα-αλλαξιέρα προσφέρει ένα ευρηματικό πρόσθετο.

Εκτός του ότι εφαρμόζει στα καρότσια Stokke και μπορείτε να τη βάλετε στον ώμο σας, έχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και μετατρέπεται σε τσάντα πλάτης. Έτσι οι γονείς μπορούν να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους και οι κοινές εξορμήσεις με το μωρό να γίνονται πιο βολικές. Μεγάλη, πολλαπλών χρήσεων και με προσεκτικά τοποθετημένες τσέπες, έχει ό,τι χρειάζεστε για να οργανώσετε και να έχετε άμεση πρόσβαση στα αναγκαία για το μωρό σας. Το μοντέρνο νέο σχέδιο δείχνει εξίσου κομψό στις μαμάδες όσο και τους μπαμπάδες.

Η Τσάντα Αλλαξιέρα περιλαμβάνει:

  • Στρώμα Αλλαγής
  • Τσάντα για Στρώμα Αλλαγής

Συμβατότητα:

Η Τσάντα Αλλαξιέρα εφαρμόζει στα καρότσια Stokke® Crusi™, Stokke® Trailz™, Stokke® Scoot™ και Stokke® Xplory®.

%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b5 %cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b51 %cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b512

Νέες κουβέρτες

Σε τέσσερις μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και με νέα πλεκτή ύφανση, οι πιο πρόσφατες κουβέρτες της Stokke είναι όμορφα λειτουργικές. Η νέα ριγέ κουβέρτα Forest είναι εμπνευσμένη από τα καλυμμένα με βρύα δάση, ενώ η ριγέ κουβέρτα Horizon από τα ήρεμα χρώματα του ορίζοντα. Οι κουβέρτες Cable Cream και Cable Grey διατίθενται σε ένα κομψά πλεκτό μοτίβο. Εφαρμόζονται εύκολα στα καρότσια Stokke, μένουν στη θέση τους κι έτσι δεν θα σας λείψουν ποτέ. Οι σχεδιαστές μας συνδύασαν κάθε κουβέρτα σκεπτόμενοι τις χρωματικές παλέτες των καροτσιών μας, για να κρατούν το μωρό σας άνετα κομψό τις μέρες αυτές, όταν θέλουν λίγη ζεστασιά. Είναι από εξαιρετικά απαλό, 100% Oeko-Tex βαμβάκι και χαϊδεύουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας.

3 4 5 34

Καμιά φορά το σωστό αξεσουάρ κάνει όλη τη διαφορά, γι’ αυτό χαρείτε τα δικά μας ώστε κάθε βόλτα σας να είναι ξεχωριστή.

Οι Κουβέρτες της Stokke® είναι συμβατές με όλα τα καρότσια Stokke.

Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/StokkeGreece