Νομαδική ζωή – Μια οικογένεια από την Αργεντινή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο [photos]

Για τις περισσότερες οικογένειες, ένα απλό ταξίδι με αυτοκίνητο μπορεί να φαντάζει γολγοθάς. Αλλά για την οικογένεια Zapp από την Αργεντινή, το αυτοκίνητο τους έχει γίνει τα τελευταία 14 χρόνια το σπίτι τους, καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο σε ένα ατέρμονο ταξίδι ζωής. Στο ατελείωτο αυτό ταξίδι δημιούργησαν και την οικογένεια τους, κι έτσι μαζί με τα 4 παιδιά τους κατακτούν τον κόσμο…

Ο Herman και η σύζυγός του Candelaria, ξεκίνησαν από την Παταγονία στην Αργεντινή το 2000 με προορισμό την Αλάσκα. Μετά την επιστροφή τους στην Αργεντινή το 2004, εγκαταστάθηκαν για μια δυο εβδομάδες στο σπίτι τους, αλλά τους έλειπε τόσο πολύ η περιπέτεια που αποφάσισαν να συνεχίσουν ξανά. Έκτοτε έχουν ταξιδέψει στη Νότια και Κεντρτική Αμερική, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα , τις Φιλιππίνες και πολλά άλλα μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ένα από τα παιδιά τους έχει διαφορετική ιθαγένεια, με τον Pampa (11) να έχει γεννηθεί στο Γκρίνσμπορο στις ΗΠΑ, τον Tehue (8) στην Αργεντινή, την Paloma (7) στο Βανκούβερ του Καναδά και τον Wallaby (4) στην Αυστραλία.

Και όσο για τα σχέδια τους για το μέλλον «Έχουμε οδηγήσει σχεδόν την απόσταση από τη Γη στο φεγγάρι και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε…», δηλώνει ο Herman.

Οικογενειακή φωτογραφία στην Ιαπωνία

Το αυτοκίνητο της οικογένειας

Η Candelaria με μια οικογένεια στις Φιλιππίνες

Τα παιδιά που φαίνεται να το απολαμβάνουν

O μεγαλύτερος γιος της οικογένειας μπροστά στο αυτοκίνητο/σπίτι

= Μπροστά σε ένα ινδονησιακό ναό

Πηγές: Daily Mail, Εξώστης