Πάμε σινεμά: Lego ταινία

Η πρώτη κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τα LEGO είναι γεγονός. Ετοιμαστείτε λοιπόν οικογενειακώς, ή καλύτερα εσύ μόνος σου με το παιδί να πάτε σινεμά. Απίθανη ταινία για μικρούς και μεγάλους, πόσο μάλλον για εκείνους που έχουν χτίσει ολόκληρες πόλεις με τα αγαπημένα σε όλους τουβλάκια!

Η ταινία LEGO είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO περιπέτεια, από την Warner Bros Pictures και τη Village Roadshow Pictures.

Υπόθεση: Ο Έμετ είναι ένας συνηθισμένος τύπος, ένα από τα Λέγκο που ακολουθούν πιστά τους κανόνες, που όμως περνιέται από λάθος σαν το πλέον ιδιαίτερο άτομο και το κλειδί για τη διάσωση του σύμπαντος. Με τη βοήθεια μιας μυστικής οργάνωσης, μιας σκληρής γυναίκας και του Μπάτμαν, ο Έμετ θα ηγηθεί της πάλης ενάντια του δαιμονικού τυράννου που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα με τα να κολλήσει μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων, στους χαρακτήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων στην αγγλική γλώσσα δανείζουν τη φωνή τους οι διάσημοι ηθοποιοί Μόργκαν Φρίμαν, Γουίλ Φάρελ, Λιαμ Νίσον και Ουίλ Αρνέτ.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Σταύρος Σιούλης (Έμμετ), Τάνια Παλαιολόγου (Ζόρικη), Ντίνος Σούτης (Βιτρούβιος), Νίκος Νίκας (Μεγιστάνας), Χρήστος Θάνος (καλός και κακός αστυνομικός), Γιώργος Πετρόχειλος (Σιδερογιένης), Κωνσταντίνος Κακούρης (Μπάτμαν), Θανάσης Κουρλαμπάς (Σούπερμαν), Στεφανία Φιλιάδη (πριγκίπισσα Μονοκερούλα), Λορέντζος Φραγκούλης (Μπένι), Άλκης Ζερβός (Αβραάμ Λίνκολν), Γιώργος Φραντζεσκάκης (Πιλότος), Θοδωρής Σμέρος (Ιππότης), Σοφία Καψαμπέλη (άγαλμα της ελευθερίας) και Βασίλειος Τσιτομενέας (Φιν).

Στις ελληνικές αίθουσες από τις 20 Μαρτίου!

Δείτε το trailer:

Πηγή: Cine.gr