Πατέρας αρνείται να αφήσει μόνη την γυναίκα του

Μια ιδιαίτερη εικόνα μοιράστηκε ένα έφηβο κορίτσι στα social media με τον πατέρα της που καθόταν έξω από το δωμάτιο της μητέρας της όταν απομονώθηκε μετά την υποβολή σε θεραπεία ακτινοβολίας για καρκίνο.

Η Μάρσι Νιούμαν, 49 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο.
Ο σύζυγός της, Tζον, ήταν πιστός σύντροφος όλο αυτό το διάστημα, όπως θα ήταν οποιοσδήποτε καλός σύζυγος.

Έτσι, όταν η 17χρονη κόρη του ζευγαριού Μακένα τον είδε να κάθεται έξω από το δωμάτιο της Mάρσι ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Τζον είχε μεταφέρει το γραφείο του και μια καρέκλα ώστε να μπορεί να κάθεται έξω από το δωμάτιο όπου ήταν απομονωμένη η Μάρσι, η οποία έκανε θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο.

Κατά τη θεραπεία αυτή συστήνεται να μην υπάρχει επαφή με άτομα σε απόσταση έως ένα μέτρο και για περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα για 5 ημέρες.


«Την πρώτη μέρα ο μπαμπάς μου καθόταν έξω στην αυλή και μιλούσε μαζί της από το παράθυρο. Τις τελευταίες δύο μέρες έβγαλε το μικρό γραφείο στην πόρτα της για να της κρατά συντροφιά» είπε η 17χρονη.

Την εικόνα ανέβασε στο Twitter με το κείμενο: «Η μητέρα μου πρέπει να παραμείνει στο δωμάτιό της απομονωμένη λόγω της ακτινοβολίας που κάνει για τον καρκίνο, έτσι ο μπαμπάς μου έστησε το γραφείο του στην πόρτα της για να της κρατάει συντροφιά. Κι εγώ κλαίω».

Η ιστορία έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να συγκινούνται και να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες.