4 μπαμπάδες παράτησαν τις δουλειές τους και έκαναν την τρέλα τους επάγγελμα [video]

al-van-der-beek-paul-anderson-steven-sharp-nelson-e-jon-schmidt-do-piano-guys-1392852645537_615x470

Άφησαν τις δουλειές τους για να κάνουν την τρέλα τους επάγγελμα. Σήμερα οι «The Piano Guys» έχουν εκατομμύρια προβολές στο ΥouΤube και εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη!

Τέσσερις μπαμπάδες από τη Γιούτα, ένα πιάνο και ένα τσέλο αλλά και μεγάλες δόσεις τρέλας είναι τα συστατικά μιας μεγάλης επιτυχίας που ακούει στο όνομα «The Piano Guys». Η ομάδα αποτελείται από έναν πιανίστα, έναν τσελίστα, έναν κάμεραμαν και έναν μουσικό παραγωγό και αυτό που τους έκανε να ξεχωρίσουν ήταν τα υπέροχα μέρη όπου γυρίζουν τα βίντεό τους!

Έχουν παίξει μουσική στο σινικό τείχος, αλλά και κάτω από το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στη Βραζιλία. Ουσιαστικά, βγάζουν τα όργανα κλασσικής μουσικής έξω από τις αίθουσες που έχουμε συνηθίσει και τα τοποθετούν σε απίστευτα μέρη όπως το παρακάτω…

«Βγάζοντας τα κλασικά όργανα έξω από το πλαίσιο μιας αίθουσας συναυλιών και τοποθετώντας τα σε έναν γκρεμό, πάνω σε ένα τρένο εν κινήσει ή σε μια μαγευτική παραλία είναι αυτό που εξηγεί τη μεγάλη μας επιτυχία στο YouTube», λένε.

Αυτή η απροσδόκητη επιτυχία τους στο διαδίκτυο είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψουν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία SONY.

Πάρτε μια γεύση από το τραγούδι που κυκλοφόρησαν στις 17 Μαρτίου:

Πηγή