Το superdad.gr και η MLS χαρίζουν 2 tablets MLS iQTab® kido Extra [ΕΛΗΞΕ]

MLSiQTab-Kido2

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 2 παιδικά tablets MLS iQTab® kido Extra αξίας 139,00€ το καθένα

Το MLS iQTab® kido Extra είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες του δημοτικού και ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο σχεδιασμό του σε ροζ και μπλε χρώμα. Μέσα από παραμύθια, ακόμη πιο εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια και εφαρμογές (βασισμένα στην ύλη του Υπουργείου Παιδείας), το MLS iQTab® kido Extra διασκεδάζει και συγχρόνως διδάσκει στους μικρούς μας φίλους να κάνουν αριθμητικές πράξεις, να γράψουν τις πρώτες τους λέξεις, να παίξουν με τα χρώματα και τις εικόνες.

Επιπλέον μέσα από ευφάνταστα βίντεο μαθαίνουν αγγλικά εύκολα, γρήγορα και ξέγνοιαστα! Σχεδιασμένο με στόχο να παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο γονιό για να προεπιλέγει σε ποιές εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί, πόση ώρα θα παίξει, εάν θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μπορεί να δημιουργεί διαφορετικά προφίλ για το κάθε παιδί.

Διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 εξαιρετικές κάμερες (3MP μπροστά και 3MP πίσω) για αξέχαστες φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, Full HD ποιότητα στην αναπαραγωγή βίντεο, ισχυρό τετραπύρηνο (QuadCore) επεξεργαστή για γρήγορες ταχύτητες, 8 GB μνήμη αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα!

MLSiQTab-Kido_Pink_Plus_Front_Back

Super διασκεδαστικό, super ασφαλές!

Για το παιδί:

 • το μοναδικό με όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά
 • ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει
 • σε δύο φανταστικά χρώματα

Για το γονιό:

 • δημιουργώ διαφορετικό προφίλ ανά παιδί για καλύτερο έλεγχο
 • προεπιλέγω το χρόνο παραμονής ανά εφαρμογή
 • καθορίζω τη πρόσβαση ή μη στο διαδίκτυο
 • ανατρέχω στη δραστηριότητα του παιδιού

MLSiQTab-Kido_Blue_Plus_Front_Back

Tο MLS iQTab® kido Extra διατίθεται σε 2 χρώματα, ροζ και μπλε στην τιμή των 139,00€. Δείτε αναλυτικά τις εκπαιδευτικές εφαρμογές της συσκευής εδώ.

*** Το να θέλεις να αποκτήσεις ένα tablet δε σε κάνει αυτόματα κακό γονιό. Σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρουμε το ταμπλετάρισμα, ούτε θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας φυτά. Είναι στο χέρι μας να θέσουμε όρια, αλλά και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με το παιδί μας. ***

240215175128_8789

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα tablet MLS iQTab® kido Extra

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr και της MLS (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Περιμένετε μέχρι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 για να ανακοινωθεί ο νικητής!

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2016.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 μέσω χρήσης του random.org. Οι 2 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας.

3. Κάθε νικητής μπορεί να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί, ροζ ή μπλε. Η επιλογή για το χρώμα υπόκειται σε διαθεσιμότητα τη στιγμή της κλήρωσης. Οι νικητές θα λάβουν το tablet με courier με πληρωμένα τα έξοδα αποστολής.

4. Η παράδοση του δώρου στον κάθε νικητή θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον επόμενο επιλαχόντα.

5. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία MLS και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

6. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

7. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

8. H εταιρεία MLS και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.