Κερδίστε 3 βιβλία με τίτλο «Αστερίωνας…ο αστερισμός των Χριστουγέννων» [ΕΛΗΞΕ]

1369_1

Ένα εικονογραφημένο παραμύθι στο πνεύμα των Χριστουγέννωνπου αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Μια φορά και έναν καιρό, εκεί ψηλά στον ουρανό, ένα αστέρι περιμένει με αγωνία τα Χριστούγεννα. Πώς θα καταφέρει, όμως, να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων
που δεν κοιτούν πια τον ουρανό; Η μεγάλη αστροπαρέα καταστρώνει αστέρινο σχέδιο, για να βοηθήσει τον Αστερίωνα να ξαναβρεί τη λάμψη του και τα Χριστούγεννα τη λαμπερή τους μαγεία. Θα τα καταφέρουν;

Με κείμενο Δόξας Κωτσαλίδου και εικονογράφηση Βανέσσας Ιωάννου, το βιβλίο μαγεύει τον αναγνώστη από την πρώτη κι όλας σελίδα. Μηνύματα φιλίας, αλληλεγγύης και κοινής προσπάθειας για έναν κοινό στόχο αλλά και βασισμένο στην ιδέα πως δεν πρέπει να χανόμαστε στην καθημερινότητα, να πάψουμε να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε, και να εκτιμήσουμε εκτιμώντας ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε online εδώ. Για να το αγοράσετε online πατήστε εδώ.

Logo-Ellinoekdotiki

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Δόξα Κωτσαλίδου είναι νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στις Πολιτισμικές Σπουδές και τις Νέες Τεχνολογίες. Εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας, όπου ήταν υπεύθυνη των Πρακτικών Ασκήσεων των φοιτητών. Σπούδασε ηθοποιός και σκηνοθέτης και ανεβάζει παιδικές θεατρικές παραστάσεις σε σχολεία και θεατρικά εργαστήρια. Έχει γράψει παιδαγωγικά βιβλία για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν εκδοθεί παιδικές ιστορίες και διηγήματά της. Ζει και εργάζεται στη Φλώρινα.

 

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου 2014.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 μέσω χρήσης του random.org. Οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας. Η παράδοση του δώρου στον κάθε νικητή θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον επόμενο επιλαχόντα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

6. H εταιρεία ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!