Κερδίστε 3 βιβλία με τίτλο «Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων» [ΕΛΗΞΕ]

1370_1

Ένα εικονογραφημένο παραμύθι με αυτοκόλλητα με θέμα τη γνωστή ιστορία του κατεργάρη των Χριστουγέννων.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και στον παγωμένο Βόρειο Πόλο ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι του. Ποιος, όμως, είναι αυτός που κλέβει το έλκηθρό του και τον βάζει σε μπελάδες; Τα παιδιά κινδυνεύουν να μην πάρουν δώρα… Θα μπορέσει άραγε ο Αϊ-Βασίλης να σώσει τα Χριστούγεννα;

Το βιβλίο της Βασιλικής Τσουρή σε εικονόγραφηση Θανάση Γκιόκα συνδυάζει τις δραστηριότητες που λατρεύουν όλα τα παιδιά: να κολλάνε αυτοκόλλητα και να ζωγραφίζουν. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε online εδώ. Για να το αγοράσετε online πατήστε εδώ.

Logo-Ellinoekdotiki

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Βασιλική Τσουρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Γλωσσολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων. Η αγάπη της για τη συγγραφή καλλιεργήθηκε από νωρίς και έτσι άρχισε να αρθογραφεί σε ηλικία 15 ετών στην εφημερίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς και στο περιοδικό «Τρίποντο» ως σπουδάστρια αθλητικογραφίας. Η πρώτη της συνέντευξη ήταν από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ και προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Σήμερα εργάζεται ως συγγραφέας, επιμελήτρια εκδόσεων και υπεύθυνη επικοινωνίας στις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Μιλάει 5 γλώσσες και ανάμεσα σε αυτές τη Νοηματική. Άρθρα και βιβλιοκριτικές της φιλοξενούνται σε διάφορες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά.

 

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 μέσω χρήσης του random.org. Οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας. Η παράδοση του δώρου στον κάθε νικητή θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον επόμενο επιλαχόντα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

6. H εταιρεία ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!