Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Xana Zoo Kid’s Club [ΕΛΗΞΕ]

_DSC1573

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση Xanazoo​ Kid’s Club για την Κυριακή 29 Μαρτίου

Οι παραστάσεις στην καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς στο Xana Zoo Kid’s Club παίρνουν παράταση! Μετά από την τεράστια επιτυχία  και την μεγάλη προσέλευση των μικρών μας φίλων που έχουν πια το δικό τους στέκι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 29 Μαρτίου (22/3 & 29/3).

Για τρίτη συνεχή χρονιά η «Αγελάδα», ο «Αστακός», ο  «Βάτραχος», η «Χελώνα» το «Πάντα» και όλοι οι καινούριοι, φανταστικοί ήρωες της «Χοραλίας» μαζί με τον δημιουργό τους Μάνο Βαφειάδη μας καλωσόρισαν στο σπίτι τους, στο σπίτι σας, στo Xana Zoo Kid’s Club. Η Τερέζα, ο Άρης, η Ελένη ο Αστέρης και η Νίκη ζωντανεύουν ένα μαγικό κόσμο μπροστά στα μάτια των μικρών μας φίλων που δεν θέλουν να τους αποχωριστούν!

unnamed (7)

Όλοι εκεί: γονείς, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, νονούς και νονές, θείους και θείες! Μπορείτε να βρεθείτε στην παράσταση είτε με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας είτε ακόμα και με το σχολείο σας (μετά από επικοινωνία με το τμήμα εκδηλώσεων). Και μην ξεχνάτε ότι στο Xana Zoo Kids Club μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσετε όλοι μαζί στους εορτάζοντες το «Happy Birthday!», όσο στην οθόνη θα βλέπουμε τις φατσούλες αυτών που γιορτάζουν!

Στο Xana Zoo Kid’s Club, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για παιδικά πάρτι, οι εορτάζοντες γίνονται πρωταγωνιστές. Δεν πρόκειται για μια απλή παράσταση αλλά για ένα διαδραστικό υπερθέαμα. Οι μικροί φίλοι συμμετέχουν, πρωταγωνιστούν και διαμορφώνουν τη ροή της παράστασης και πολλές φορές ακόμα και τα τραγούδια.

Πληροφορίες:
Ιερά Οδός 11, Γκάζι | Τ: 213 018 50 50
Ώρες παραστάσεων: κάθε Κυριακή στις 11:30 το μεσημέρι

_DSC0296

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


  Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2015.

  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με τηλεφωνική κλήση ή e-mail και τα ονόματά τους θα βρίσκονται στο ταμείο του Θεάτρου. Οι νικητές των διαγωνισμών για προσκλήσεις δεν ανακοινώνονται δημόσια, καθώς έχουν παρουσιαστεί κρούσματα εξαπάτησης.

  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στη θεατρική ομάδα Xana Zoo και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

  4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

  5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

  6. To Xana Zoo Kid’s Club και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

  Kαλή επιτυχία!