Το superdad.gr χαρίζει σε 3 τυχερούς «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 10» [ΕΛΗΞΕ]

spasiklas1

O πιο δημοφιλής ήρωας παιδικών βιβλίων στον κόσμο, ο σπασίκλας Γκρεγκ, επέστρεψε με το πολυαναμενόμενο 10ο βιβλίο της σειράς.

H ζωή ήταν καλύτερη τον παλιό καλό καιρό. Ή μήπως όχι;

Αυτό αναρωτιέται ο Γκρεγκ Χέφλι καθώς η πόλη του, με δική της απόφαση, καταργεί τις ηλεκτρονικές συσκευές από την καθημερινότητα. Όμως η σύγχρονη ζωή έχει τις ανέσεις της και ο Γκρεγκ δεν είναι διατεθειμένος να τις απαρνηθεί.

Κι ενώ το σπιτικό των Χέφλι ζει στιγμές έντασης εντός και εκτός, ο Γκρεγκ προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει. Άραγε ο παλιός καλός καιρός θα αποδειχτεί εύκολη πρόκληση για ένα παιδί σαν τον Γκρεγκ;

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο εδώ.

Η σειρά παιδικών βιβλίων Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα έχει εκδοθεί σε 53 χώρες και μεταφραστεί σε 48 γλώσσες. Έχει παραμείνει στη λίστα των best sellers των New York Times για περισσότερες από 445 εβδομάδες από την έκδοση του πρώτου βιβλίου, και για περισσότερες από 345 εβδομάδες στη λίστα των σειρών. Τρεις ταινίες έχουν δημιουργηθεί, βασισμένες στις περιπέτειες του Γκρεγκ Χέφλι. Ο Τζεφ Κίνι έχει βραβευτεί δύο φορές με το Children’s Choice Book Awards. Τα βιβλία της σειράς έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ψηφισμένα από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο. Το Νησί του Σπασίκλα (Wimpy Wonderland) στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.poptropica.com είναι ένας εικονικός κόσμος για παιδιά και αποτελεί έναν από τους πλέον επισκέψιμους διαδικτυακούς τόπους.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ. στο Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα) είστε καλεσμένοι στο πάρτι του Σπασίκλα! O Τζεφ Κίνι έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Μη λείψετε από τη μία και μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε το δημιουργό του πιο αγαπημένου παιδικού ήρωα της τελευταίας δεκαετίας με πολλές εκκπλήξεις.

Support Group: Γιώργος Δ. Λεμπέσης & Ανωήρωες

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο1 ευπώλητος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στη νότια Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους. Έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από το 100 Ανθρώπους στον Κόσμο με τη Μεγαλύτερη Επιρροή.

spasiklas10_Page_22

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Περιμένετε μέχρι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 για να ανακοινωθεί ο νικητής!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


  Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2015.

  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας.

  3. Η παράδοση του δώρου στον κάθε νικητή θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον επόμενο επιλαχόντα.

  4. Όσοι νικητές διαμένουν στην Αττική θα πρέπει να παραλάβουν το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, 10678 Αθήνα, Τ: 210 3602535 / Ώρες λειτουργίας Καθημερινά: 9:00 – 16:00, Σάββατο: 09:00 – 13:00). Στους νικητές εκτός Αττικής, το βιβλίο θα αποσταλεί  με courier με πληρωμένα τα έξοδα αποστολής.

  5. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

  6. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

  7. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

  8. H εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

  Kαλή επιτυχία!