To superdad.gr και η MAM Hellas χαρίζουν 2 σετ βρεφικών προϊόντων ΜΑΜ [ΕΛΗΞΕ]

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 2 σετ βρεφικών προϊόντων ΜΑΜ αξίας 73€ το καθένα (10 προϊόντα/σετ).

Πρωτοποριακό design και αγάπη για την λεπτομέρεια. Ιατρική έρευνα και τεχνική καινοτομία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η μοναδική ποιότητα των προϊόντων ΜΑΜ, που ικανοποιούν τις υψηλότερες προσδοκίες των γονιών και προσφέρουν στο μωράκι το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Η πρώτη πιπίλα ΜΑΜ δημιουργήθηκε το 1976 με τη συνεργασία ομάδας διακεκριμένων επιστημόνων, παιδιάτρων και σχεδιαστών, θέτοντας νέα, πρωτοποριακά δεδομένα στην ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την εμφάνιση των προϊόντων βρεφανάπτυξης. Σήμερα τα προϊόντα ΜΑΜ πωλούνται και στις 5 ηπείρους και οι πιπίλες MAM κατέχουν ηγετική θέση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Όλα τα προϊόντα ΜΑΜ είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που δεν περιέχουν Δισφαινόλη Α (BPA) και είναι επιστημονικά ελεγμένα.

Ιντστιτούτα ερευνών, όπως το ICMRS, παιδίατροι, παιδοδοντίατροι και παιδοψυχολόγοι συνεργάζονται για τη δημιουργία των προϊόντων ΜΑΜ από το αρχικό στάδιο και εγκρίνουν κάθε καινοτομία πριν φτάσει στο μωρό. Ευαισθητοποιημένοι γονείς συμμετέχουν σε ποιοτικές έρευνες και συμβάλουν με τις εμπειρίες τους στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων. Διεθνείς αναγνωρίσεις απονέμονται κάθε χρόνο στα προϊόντα της ΜΑΜ για την πρωτοπορία και τη λειτουργικότητά τους.

Δύο τυχεροί θα λάβουν ο καθένας από ένα σετ αξίας 73€ που περιλαμβάνει:

2 πιπίλες Air (6+ μηνών) με πρωτότυπο βραβευμένο design, minimal σχεδιασμό της ασπίδας για ακόμη λιγότερους ερεθισμούς σε μοντέρνα σχέδια*

2 πιπίλες Rock ‘n Roll (16+ μηνών)*

1 θήκη μεταφοράς για 2 πιπίλες με φερμουάρ και πρακτική στήριξη με Velcro

1 πολυκρίκο οδοντοφυίας με νερό (cooler) για δροσιά και ανακούφιση στα πίσω δοντάκια

1 κορδέλα με clip στήριξης πιπίλας κατάλληλο για όλες τις πιπίλες ΜΑΜ, για πιπίλες με κρίκο και για πολυκρίκους οδοντοφυΐας

1 θερμομονωτική θήκη (thermal bag) με ειδικό εσωτερικό υλικό που διατηρεί τη θερμοκρασία του περιεχομένου (ζεστό ή κρύο) μέχρι και 4 ώρες

1 learn to brush set που περιλαμβάνει 1 εκπαιδευτική και 1 βρεφική οδοντόβουρτσα, 1 ασπίδα προστασίας της στοματικής κοιλότητας κατά το βούρτσισμα και ενημερωτικό τευχάκι με οδηγίες για τη βρεφική οδοντική φροντίδα

1 γάντι-λαγουδάκι (oral care rabbit) για μασάζ και καθαρισμό των ευαίσθητων ούλων ή των πρώτων δοντιών

1 starter cup 150ml (το πρώτο του ποτηράκι) με χερουλάκια που αφαιρούνται και μαλακό στόμιο, για εύκολη μετάβαση από το θηλασμό ή το μπιμπερό στο ποτηράκι

– 1  snack box (μπωλάκι φαγητού) με πρακτικό καπάκι

 

* Οι πιπίλες είναι συσκευασμένες στο ειδικά σχεδιασμένο κουτί που προσφέρει καθαρή και σίγουρη μεταφορά και γρήγορη και πρακτική αποστείρωση.

Τα προϊόντα ΜΑΜ θα τα βρείτε στα καταστήματα Λητώ, Prenatal, ΗΡΑ, στο βρεφικό τμήμα των Hyper Markets Carrefour, στα Jumbo (όπου θα βρείτε συγκεκριμένους κωδικούς), σε καταστήματα βρεφικών ειδών και σε πολλά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα σετ βρεφικών προϊόντων ΜΑΜ:

1. Αφήστε ένα σχόλιο στο ανάλογο πεδίο (λίγο παρακάτω) αναφέροντας το φύλο του μωρού σας (ή του μωρού που περιμένετε)

2. Κάντε like στο facebook page της ΜΑΜ Hellas

3. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ένα like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)

4. Περιμένετε μέχρι την Πέμπτη 3 Ιουλίου για να ανακοινωθούν οι 2 νικητές!

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Ιουνίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Ιουλίου 2014.
2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 μέσω χρήσης του random.org. Οι 2 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του κάθε νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στους πρώτες επιλαχόντες.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία MAM Hellas και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.
4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.
5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει αφήνοντας μόνο ένα σχόλιο εδώ στην ανάρτηση και όχι στη σελίδα μας στο facebook.
6. H εταιρεία MAM Hellas και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!