Το superdad.gr και η AS Company χαρίζουν ένα tablet Clempad! [ΕΛΗΞΕ]

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα tablet Clempad αξίας 130,00€

 

Αν μέχρι τώρα αντιστεκόσασταν στο παρακαλητό του παιδιού σας για την αγορά ενός tablet, τώρα μπορείτε να το σκεφτείτε πιο σοβαρά. Εξάλλου το έχουμε ξαναπεί: το να θέλεις να αποκτήσεις ένα tablet δε σε κάνει αυτόματα κακό γονιό. Σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρουμε το ταμπλετάρισμα, ούτε θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας φυτά. Είναι στο χέρι μας να θέσουμε όρια, αλλά και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με το παιδί μας.

Το Clempad είναι το πρώτο Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για παιδιά ηλικίας 6+ και είναι εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά! Αν το πιάσετε στα χέρια σας και αρχίσετε τις περιηγήσεις στο ψηφιακό του σύμπαν, θα καταλάβετε και πιστέψτε με… είναι και για εμάς τους μεγάλους ο τέλειος τρόπος να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας.

Είναι πανεύκολο στη χρήση, πιο εύκολο δε γίνεται! Όχι μόνο έχει σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά με ωραία γραφικά αλλά και προσφέρει δωρεάν ελληνικές εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας πολλαπλής αφής, κάμερα, ενσωματωμένη μνήμη 4GB αλλά και υποδοχή για κάρτα micro SD. Επίσης συνοδεύεται από προστατευτική θήκη σιλικόνης για να προστατεύεται από τις αναπόφευκτες από τα παιδιά πτώσεις…

Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα εργαλείο, που θα βοηθήσει τα παιδιά σχολικής ηλικίας να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες μέσα από το πιο προσφιλές σε αυτά περιβάλλον, την τεχνολογία.

Το ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν εκπαιδευτικές εφαρμογές της Clementoni στα ελληνικά με πληθώρα διαφορετικών εκπαιδευτικών θεμάτων όπως μαθηματικά, ιστορία, διάστημα, ζωολογία, προϊστορία και πολλά ακόμη.

Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους εφαρμογές Android, πολυμέσα, σύστημα ασφαλούς email αλλά και ασφαλούς πλοήγησης στο Internet, κάμερα, ζωγραφική, ημερολόγιο αλλά και ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να κατεβάσουν!

Και το πιο σημαντικό: για να είστε ήσυχοι, όλα τα παραπάνω ελέγχονται εύκολα από το γονιό! Με έναν κωδικό και 3-4 κλικς, μπορείτε να ρυθμίζετε την πρόσβαση στο Internet, το περιεχόμενο, την πρόσβαση σε εφαρμογές και το χρόνο χρήσης.

Επιπλέον μπορείτε και να διαχειριστείτε έως 4 προφίλ παιδιών. Tώρα αν μπορείτε να διαχειριστείτε 4 παιδιά με μόνο ένα tablet Clempad, αυτό είναι άλλη ιστορία…

Και μην ξεχνάτε: οι ίδιοι οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Clempad σαν ένα κανονικό Android tablet.

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το tablet Clempad:

1. Αφήστε ένα ευφάνταστο σχόλιο στο ανάλογο πεδίο (λίγο παρακάτω).
2. Κάντε like στο facebook page της AS Company.
3. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
4. Περιμένετε μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου για να ανακοινωθεί ο νικητής!

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου 2014.

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 μέσω χρήσης του random.org. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση εντός της ίδιας ημέρας. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στον πρώτο επιλαχόντα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία AS Company και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει αφήνοντας μόνο ένα σχόλιο εδώ στην ανάρτηση και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

6. H εταιρεία AS Company και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα  να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Kαλή επιτυχία!