Το superdad.gr και η Stokke χαρίζουν 3 παιδικές καρέκλες Tripp Trapp® [ΕΛΗΞΕ]

Tripp Trapp 110512-1271823 Soft Pink and Hazy Grey

Η καρέκλα που μεγαλώνει με το παιδί. Από νεογέννητο.

Η καρέκλα Tripp Trapp® σχεδιάστηκε το 1972 από τον Νορβηγό σχεδιαστή Peter Opsvik και άλλαξε την παγκόσμια αγορά του παιδικού καθίσματος, για πάντα! Μέχρι σήμερα, το πλέον διάσημο και καλοπουλημένο παιδικό έπιπλο του κόσμου, παραμένει πρωτοπόρο μέσα από την δίκη του, μοναδική φιλοσοφία: Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί! Πολύ απλά γιατί προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, καθώς αυτό μεγαλώνει.

Με την Tripp Trapp® τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος, ενώ η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

TrippTrapp-090323-1192-BS-Natural-Close

Αντίθετα με τις ογκώδεις καρέκλες με δίσκους που απομονώνουν τα παιδιά, η Tripp Trapp® ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα τραπέζια. Τα παιδιά μπορούν έτσι να συμμετέχουν πλήρως στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική τους ανάπτυξη.

Είναι εξαιρετικά σταθερή και άρα ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητα – παιχνίδι, ζωγραφική, μελέτη. Τα παιδιά νιώθουν άνετα, ξεκούραστα, σίγουρα και πιο δημιουργικά. Και πλέον διατίθεται σε περισσότερα χρώματα και με περισσότερα στυλάτα αξεσουάρ από ποτέ.

Tripp Trapp 150630-84524 Red

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1  Tripp Trapp® με baby set & 1 κάλυμμα το καθένα.

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Κάντε like στο facebook page του Stokke Greece
4. Περιμένετε μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 για να ανακοινωθούν οι νικητές!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


  Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2015.

  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του κάθε νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στους πρώτες επιλαχόντες.

  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία Stokke® και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

  4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

  5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

  6. Οι καρέκλες που θα κληρωθούν είναι 1 χρώματος pink, 1 χρώματος hazy grey, και 1 χρώματος red

  7. H εταιρεία Stokke® και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

  Kαλή επιτυχία!

  Tripp Trapp 150630-84512 Hazy Grey