Το γενετικό μας προφίλ κρύβει μυστικά για να ελέγξουμε το βάρος μας και όχι μόνο!

Διατροφή. Αν ήταν ηρωίδα σε παραμύθι, θα την εικονογραφούσαμε σαν μία πολύχρωμη νεράιδα που κουβαλά στα φτερά της όλα τα θρεπτικά συστατικά που μας χρειάζονται για να έχουμε μια καλή υγεία. 

Όμως, στην πραγματικότητα, είναι μία λέξη που την ακούμε καθημερινά και δεν είναι πάντα ονειρική. Δίαιτες, θερμίδες, άγχη, απογοήτευση, κούραση, ανισορροπία και πάλι από την αρχή.

 Έχεις σκεφτεί όμως το πόσο σημαντικό είναι το DNA μας, ως βάση γνώσης, σε όλη αυτή την προσπάθεια; Και πόσο άμεσα συνδεμένο μπορεί να είναι με την υγεία μας;

Έχεις αϋπνία; Μήπως έχεις ευαισθησία στην καφεΐνη και δεν το ξέρεις? 

Νιώθεις φούσκωμα κάθε φορά που πίνεις γάλα;

Σου αρέσουν τα γλυκά και δεν μπορείς να αντισταθείς;

Προσπαθείς να χάσεις βάρος και τρως πολύ πρωτεΐνη? Τι λέει το DNA σου για αυτό;

Ανακάλυψε μυστικά του και βελτίωσε την ποιότητα ζωής σου!

 

Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και γι’ αυτό δεν υπάρχει ένα πλάνο διατροφής που να ταιριάζει σε όλους. Το DNA, που είναι ο γενετικός κώδικας κάθε ανθρώπου, δίνει πολλές πληροφορίες για την πορεία της υγείας του καθενός μας. Είναι το Α και το Ω κάθε μας επιλογής.

 Mε το iDNA test kit Διατροφή γίνεται Διατροφογενετική Ανάλυση, η οποία επεξηγεί ακριβώς μία σειρά από παράγοντες:

  • πώς το γενετικό προφίλ σου, μπορεί να επηρεάζει τον έλεγχο του βάρους σου
  • τις δυσανεξίες σου σε τρόφιμα
  • τις διατροφικές σου προτιμήσεις
  • την ικανότητα αποτοξίνωσής σου
  • τις αντιοξειδωτικές σου ανάγκες
  • την ευαισθησία σου σε θρεπτικά συστατικά

 

Αυτό σημαίνει ότι μόνο μ’ ένα iDNA test μπορείς να μάθεις όλες τις γενετικές πληροφορίες, που περιλαμβάνονται στην προσωπική σου ανάλυση και οι οποίες  θα σου δώσουν βαθύτερη γνώση των αναγκών σου, έτσι ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο, εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο για σένα.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να έχεις αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους σου, να αποφεύγεις τροφές που σε βλάπτουν, να κατανοήσεις τον λόγο που σου αρέσουν ορισμένα φαγητά και να δεις πόσο εύκολα ο οργανισμός σου μπορεί να αποβάλει τις τοξίνες.

 

 

Κάνε το test iDNA για τη Διατροφή για να ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου και να έχεις στα χέρια σου τη δική σου προσωπική γενετική ανάλυση.

Γίνεται πανεύκολα και ανώδυνα με ένα απλό δείγμα σιέλου.

Είναι απίστευτα μοναδικό και αληθινά επιστημονικό!

Έτσι, στο εξής, θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η διατροφή που ακολουθείς σου ταιριάζει και σε ωφελεί, λειτουργώντας ευεργετικά στον οργανισμό σου.

Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Tο test iDNA είναι ανώδυνο, απλό και γρήγορο!