Τα καλύτερα δώρα για παιδιά ηλικίας 7 ετών

Μιας και ορισμένοι από εμάς έχουμε ήδη λάβει τις πρώτες “δωρο-μπηχτές” αποφασίσαμε να κάνουμε δωροέρευνα. Αυτό που κάνει τη δική μας δωροέρευνα φοβερή είναι πως ρωτήσαμε παιδιά δημοτικού και πιο συγκεκριμένα, ηλικίας 7 ετών να μας πουν το δώρο που θα ήθελαν φέτος τα Χριστούγεννα.

Η Χριστουγεννόρεπόρτερ μας Λυδία, ετών 7 μίλησε με τους συμμαθητές της και η λίστα όπως διαμορφώθηκε είναι η παρακάτω:

10 Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά 7 ετών:

1. Barbie (κουζίνα και κουκλόσπιτο)

Μία διαχρονική αξία στις λίστες με τις επιθυμίες δώρων είναι φυσικά, η Barbie.

 

2. Τάπες με ποδοσφαιριστές

Όλοι ξέρουμε για τη μανία με τις τάπες. Αυτό το συνεχές κλινγκ-κλανγκ, τάκα-τούκα.

3. Οnline παιχνίδι «Fortnite Battle Royale»

Δεν γνωρίζαμε τι είναι, το ψάξαμε όμως και βρήκαμε τις κάτωθι πληροφορίες: 100 παίκτες συγκεντρώνονται σε ένα νησί και πρέπει να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο μέχρι να μείνει ένας ζωντανός, που θα είναι και ο νικητής. Για να το πετύχουν αυτό ψάχνουν για όπλα και αξιοποιούν το περιβάλλον κατασκευάζοντας οχυρώσεις από πέτρα, ξύλο ή μέταλλο. Άλλοι επιλέγουν να είναι επιθετικοί, άλλοι προτιμούν να κρύβονται και να περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσουν. Όσο περνάει η ώρα ο χώρος του νησιού συρρικνώνεται και οι παίκτες αναγκάζονται να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να δώσουν την τελική μάχη. – Η δική μας συμβουλή είναι να αγοράσετε και να επιτρέψετε το παιχνίδι μόνο με την επίβλεψή σας.

4. 3d βιβλίο με πριγκίπισσες

Φόρεσε τα ειδικά γυαλιά, ξεφύλλισε τις τρισδιάστατες εικόνες και δες να ξεπηδούν οι πιο γλυκές πριγκίπισσες των παραμυθιών. Έπειτα χρωμάτισε τις εικόνες για να δημιουργήσεις τις δικές σου ζωγραφιές!

5. Χρωματιστοί βόλοι

Το να παίζει κανείς με βόλους δεν είναι μια καινούρια μόδα. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έβρισκαν ευχαρίστηση στα διάφορα παιχνίδια με βόλους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αγοράστε λοιπόν στο παιδί σας βόλους και θυμηθείτε τα δικά σας παιδικά χρόνια.

6. Μολυβοθήκη Santoro (γενικώς οτιδήποτε έχει κούκλες Santoro επάνω, είναι must have)

Δύσκολο να μην έχεις δει σε ένα βιβλιοπωλείο ή σε ένα κατάστημα με παιδικά είδη τα κορίτσια Santoro. Το όνομά τους λοιπόν προκύπτει από μια κοπέλα που την έλεγαν Santoro και η οποία αγαπούσε τη ζωγραφική και ό,τι ζωγράφιζε το πουλούσε στους δρόμους για να ζήσει. Οι πρώτες της λοιπόν δημιουργίες ήταν τα κοριτσάκια Santoro’s Gorjuss, στα οποία το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν στόμα. Και ο λόγος είναι ότι η Santoro που τα δημιουργούσε ήταν κωφάλαλη.

7. Unicorn onesie

Για όσους δεν μιλάτε “μόδα” το onesie είναι η ολόσωμη πιτζάμα.

8. Λούτρινα μεγάλα ζωάκια

Διαχρονική αγάπη τα λούτρινα ζωάκια για αμέτρητες αγκαλίτσες.

 

9. Μπλοκ ζωγραφικής με πολλές χρωμοσελίδες

Για αμέτρητες ώρες απασχόλησης και ηρεμίας. Ιδανική δραστηριότητα και για τους πιεσμένους από τη δουλειά ενήλικες

10. Μπάλα ποδοσφαίρου Barcelona

Για τα παιδιά με αγάπη στο ποδόσφαιρο και στη Μπάρτσα.

Η λίστα συνεχίζεται με τα επόμενα 10 χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά ηλικίας 7 ετών, πατήστε εδώ.