Η τελευταία τάση στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ονομάζεται Η.Γ.Μ.

newborn_cry_parents-670x443

Υγιή και ήρεμα παιδιά υπόσχεται η νέα παιδαγωγική μέθοδος Η.Γ.Μ.

Πόσες φορές υπήρξες μάρτυρας μετάλλαξης των φίλων σου; Πόσες φορές είδες τον cool κολλητό σου να μετατρέπεται σε νευρωτικό πατέρα; Πόσες φορές έγινες κακός επισημαίνοντας στη γυναίκα σου πως το παιδί σας εκμεταλλεύεται την ίδια και την ανάγκη της να είναι «η καλύτερη μαμά του κόσμου»;

Πολλοί είναι οι νέοι γονείς που επιθυμούν να ενημερώνονται τακτικά για τα τελευταία trends στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Ωστόσο υπάρχει μια καινούργια τεχνική η οποία εγγυάται πως το παιδί σας μεγαλώνοντας θα γίνει ένας υποδειγματικός μαθητής και πολίτης. Ονομάζεται Η.Γ.Μ., ή αλλιώς «Ηρέμησε Γαμώτο Μου» (αγγλιστί CTFD – Calm the Fuck Down). Προσοχή, αυτό δεν είναι ένα μήνυμα για τα παιδιά σας. Αυτή η μέθοδος αφορά εσάς, τους γονείς!

Υιοθετώντας τη μέθοδο Η.Γ.Μ. είναι σίγουρο πως το παιδί σας θα είναι μια χαρά. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και υπερβολές στη χρήση της, αναφέρουμε κάποια παραδείγματα για να δείτε πώς μπορεί να εφαρμοσθεί η συγκεκριμένη μέθοδος:

– Ανησυχείς ότι το παιδί του γείτονα έμαθε την αλφαβήτα πιο γρήγορα από ότι το δικό σου φυντάνι; Πρόβλημα; Ηρέμησε γαμώτο μου!

– Αναρωτιέσαι αν είσαι ο γονιός που ονειρευόσουν να γίνεις; Πρόβλημα; Ηρέμησε γαμώτο μου!

– Αναστατώνεσαι γιατί το σπλάχνο σου δε δείχνει το ενδιαφέρον για τις τέχνες και τα γράμματα που ήλπιζες; Πρόβλημα; Ηρέμησε γαμώτο μου!

– Αγχώνεσαι επειδή το παιδί επιδεικνύει συμπεριφορά σε δημόσιους χώρους που σε κάνει να αισθάνεσαι αμήχανα; Πρόβλημα; Ηρέμησε γαμώτο μου!

Ναι, η χρήση της μεθόδου Η.Γ.Μ. θα σε ανακουφίσει από το βάρος της πατρότητας και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι το παιδί σου, σε αγαπάει όπως και να’χει, ακόμα και αν δεν ξέρει το αλφάβητο. Ακόμη και αν δεν είσαι ο «καλυτερότερος» γονιός του κόσμου. Γιατί αν το αγαπάς, για το παιδί σου θα είσαι πάντα ο καλύτερος και αυτό είναι που μετράει. Επιπλέον η μέθοδος ΗΓΜ σου προσφέρει ανοσία απέναντι σε όλους εκείνους τους ψευδοεπιστήμονες και συγγραφείς για θέματα γονεϊκότητας που λυμαίνονται τους φόβους του νέου γονέα.

Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τη μέθοδο Η.Γ.Μ., απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Ηρέμησε γαμώτο μου.

2. Δεν υπάρχει δεύτερο βήμα.

Αγνοήστε λοιπόν οποιαδήποτε άλλη θεωρία διαπαιδαγώγησης έχετε διαβάσει τελευταία και απλά εφαρμόστε τη μέθοδο ΗΓΜ. Τόσο εσείς, όσο και το παιδί σας, θα την καταευχαριστηθείτε…

18u6d7ln7v69rjpg

Πηγή: Onlycy.com