Καρέ καρέ η πιο επεισοδιακή γέννα – Ξεγέννησε τη γυναίκα του

Καρέ καρέ η πιο επεισοδιακή γέννα -Εχασαν το δρόμο για το μαιευτήριο και ξεγέννησε την γυναίκα του στο αμάξι.

Τελικά μια εικόνα ισοδυναμεί με περισσότερες από 1000 λέξεις. Το θαύμα της ζωής καταγράφηκε μέσα από τον φακό της φωτογράφου Στέφανι Νόουλς.

Λίγα μόνο φωτογραφικά καρέ κατάφεραν να περιγράψουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που δίνει ζωή σε έναν άλλον. Εγιναν viral μέσα σε λίγες ημέρες μέσω Facebook. Ο Νόα Στρανκ βοήθησε την γυναίκα του να φέρει στον κόσμο το παιδί τους τη νύχτα της 22ης Φεβρουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Πώς έγιναν όλα:

Η φωτογράφος Στέφανι Νόουλς μέσα από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της εταιρίας «Jaiden Photography» (στο δυναμικό του οποίου ανήκει η φωτογράφος) περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά της τη στιγμή που κατέγραφε τις μοναδικές στιγμές.

«Στις 12: 21 τα μεσάνυχτα, μια εκπληκτική μητέρα και ένας απίστευτος πατέρας έφεραν στη ζωή ένα μωρό στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου.

Νιώθω δέος για την δύναμή τους, το γλυκό μωρό δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό ακόμα για να έρθει στον κόσμο και ο μπαμπάς του το βοήθησε να γεννηθεί μέσα σε λίγα λεπτά αφού πρώτα πάρκαρε το αμάξι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο όμορφο ήταν που παρακολούθησα και πώς ένιωσα που μπορούσα να το απαθανατίσω. Είμαι ερωτευμένη με αυτή την οικογένεια. Kαλωσόρισες γλυκό μωρό. (…)

Το μωρό ήταν τόσο ήρεμο στην αγκαλιά της μητέρας του, τόσο χαρούμενο. Μετά από τον χαμό που έγινε πριν λίγο, αυτή η στιγμή ήταν τόσο γαλήνια. Θα το λέω συνέχεια. Πόσο φανταστικό ήταν αυτό και πόσο δυνατή αυτή η μαμά. (Απευθυνόμενη στις γυναίκες) Εχετε περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε..».

πηγή: bovary.gr