“Είσαι γενναία και σε θαυμάζω”

Κακά τα ψέματα, μπαμπάδες… Οι γυναίκες/μητέρες κάνουν ζογκλερικά μέσα στην ημέρα.

Ξυπνάνε νωρίτερα, φτιάχνουν πρωινό, βάζουν ολυντήριο ρούχων πριν φύγουν για δουλειά, ξυπνάνε, ντύνουν το παιδί, ξυπνούν εμάς, δουλεύουν, σκουπίζουν,σφουγγαρίζουν, μαγειρεύουν και μέσα σε όλα προσπαθούν να παραμείνουν όμορφες γιατί ζηλεύουν μη μας χάσουν…

Ε, εντάξει τα γράφουμε υπερβολικά. Είναι όμως μία έντονη περιγραφήγιατί πολλές φορές η καθημερινότητα μπορεί να γίνει εντονότερη!

Σαφέστατα και οι μπαμπάδες έχουν το δικό τους, ξεκάθαρο ρόλο μέσα σε μία οικογένεια που είναι εξίσου δύσκολος και αναντικατάστατος όμως… είμαστε πιο “ανθεκτικοί”. Οι γυναίκες μας θέλουν λίγο παραπάνω φροντίδα. Και δόξα τω Θεό να λέμε! Είναι ωραία να την αποζητούν αυτή την φροντίδα. Διατηρεί την ισορροπία μέσα σε μία οικογένεια.

Οπότε; Οπότε αν έχετε τη διάθεση, μπορείτε μία άσχετη στιγμή να πείτε ένα “μπράβο! Σε θαυμάζω που κάνεις τόσα πράγματα μαζί” ή απλώς πείτε αυτό που σας κάνει να την θαυμάζετε!

Και μην σκεφτείτε τώρα πως αυτές οι συμβουλές είναι γυναικουλίστικες! Το να εκφράζουμε, αμφότεροι εννοείται, τον θαυμασμό μας προς το πρόσωπο του συντρόφου μας διατηρεί έναν ενθουσιασμό που σας διατηρεί όχι μόνο ως οικογένεια (μετά από ένα παιδί πάντα θα είσαστε οικογένεια), αλλά ώς συντρόφους, εραστές, ζευγάρι που ξεκίνησε να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Αυτά θα σας πούμε για να μην το κάνουμε πολύ… ξέρετε! αγαπησιάρικο άρθρο.

Πάντως έχουμε δίκιο  και το γνωρίζετε.

“Σε θαυμάζω και είμαι περήφανος” υπέροχη φράση προς κάθε παραλήπτη!