Μεγαλώνετε την κόρη σας μόνος; Πώς θα την προστατεύσετε;

Ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους σας σαν πατέρας είναι η προστασία της κόρης σας.

Πρέπει να την προστατεύσετε από τις παγίδες του κόσμου. Οι σκόπιμες επενδύσεις μας σε αυτές κάνουν όλη τη διαφορά. Βοηθάει να καθοριστεί αν θα γίνουν ισχυρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες.

Όταν σκέφτεστε την προστασία της, τι σας έρχεται στο νου; Ίσως «πατέρας εναντίον φλερτ»; Αυτό μπορείτε να το γράψετε σε ένα μπλουζάκι, αλλά μέχρι εκεί!

Η προστασία της κόρης είναι ένα από τα πολυτιμότερα δώρα που έχει ο κάθε πατέρας. Ειδικά αυτός που μεγαλώνει μόνος το παιδί του. Η προστασία της για όλη τη ζωή της ξεκινά από πολύ νωρίς. Δείτε πως.

 

Άκουσέ την.

Εάν ενδιαφέρεστε να προστατέψετε την κόρη σας πρέπει πάντα να την ακούτε.

Σύμφωνα με τις μελέτες, οι περισσότερες νέες γυναίκες θέλουν ο πατέρας τους να τις ακούει πάντα.

Ο χρόνος σας μπορεί να είναι πολύ πιεσμένος και το άγχος της ζωής μεγάλο αλλά προσπαθήστε να μη χάσετε αυτές τις λεπτές και κρίσιμες ευκαιρίες επικοινωνίας με το παιδί σας.

 

Να τιμάτε πάντα τη μητέρα της.

Καλή ή κακή, το πώς αντιμετωπίζετε τη μητέρα της, μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι γυναίκες.

Προσέξτε πολύ τα λόγια και τις ενέργειές σας προς τη μητέρα της κόρης σας, καθώς επηρεάζουν τη σχέση της και τις σκέψεις της.

Παραμερίστε τα προσωπικά σας συναισθήματα, για το καλό μιας υγιής ανατροφής. Εάν η μητέρα της κόρης σας είναι μακριά, μιλήστε πολύ γι’ αυτήν και αναζητήστε ισχυρά, θετικά γυναικεία πρότυπα για να έχει σαν παράδειγμα η κόρη σας όπως μεγαλώνει.

 

Γνωρίστε τους φίλους της.

Αφήστε την να καλεί τις φίλες της στο σπίτι.

Ελέγχετε τακτικά τα κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιεί και μην αποφεύγετε να ρωτάτε τις δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τα αγόρια.

Μιλώντας έχοντας την εμπειρία ως πατέρας που μοιράζετε την επιμέλεια της κόρης του, αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να συμμετάσχετε σε αυτές τις συνομιλίες, όπως για παράδειγμα στο ραντεβού «πατέρα – κόρης».

 

Δείξτε της ότι αξίζει.

Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί της, δείξτε της την αγάπη σας, προσπαθήστε να τη γνωρίσετε καλά, χαρίστε της πράγματα που της αρέσουν. Έτσι αποδεικνύετε την αξία της.

Της δείχνετε ότι πράγματι πιστεύετε ότι αξίζει την προσοχή σας, τον χρόνο σας και τα χρήματά σας, της δείχνετε ότι είναι πολύτιμη για σας και πόσο πολύ την αγαπάτε.

 

Με αυτούς τους απλούς τρόπους, την βοηθάτε να αισθάνεται όμορφα και να ξέρει ότι οποιοσδήποτε άνδρας που θα συναντήσει αργότερα στη ζωή της, θα την τιμά όπως εσείς.