Συγκινητικό γράμμα κόρης στον μπαμπά που “έφυγε”

gramma kori

Συγκινητικό γράμμα κοριτσιού στο νεκρό μπαμπά του: «Κάνω μια ευχή στο λαμπρότερο αστέρι και πιστεύω ότι είσαι εσύ»

Την συγκινητική επιστολή ενός μικρού κοριτσιού προς τον νεκρό πατέρα του βρήκε η ιδιοκτήτρια μιας παμπ, Νίκι Χολρόιντ, και ξεκίνησε μια εκστρατεία για την επιστροφή της επιστολής στην οικογένεια του κοριτσιού μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

Σύμφωνα με την ίδια, η επιστολή βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης στο Σόμερσετ της Μεγάλης Βρετανίας.

Διαβάστε την απίστευτα συγκινητική επιστολή:

«Αγαπητέ μπαμπά,

Σ’ αγαπώ. Μου λείπεις τόσο πολύ κι εύχομαι να ήσουν εδώ τώρα. Κάποιες φορές τη νύχτα, κοιτάζω τον ουρανό και κάνω μια ευχή στο λαμπρότερο αστέρι που βλέπω και πιστεύω ότι είσαι εσύ. Πάντα σε σκέφτομαι στα γενέθλιά σου, την ημέρα του Πατέρα, στα γενέθλιά μου και τα Χριστούγεννα και πάντα. Χαρούμενο κάποιες μέρες, θλιμμένο κάποιες άλλες, αλλά τώρα σε αισθάνομαι μέσα στην καρδιά μου και είσαι πάντα στο μυαλό μου. Αλλά, εύχομαι να μπορούσα να σου πω ένα τελευταίο αντίο και να σου δώσω μια τελευταία αγκαλιά πριν φύγεις για το ταξίδι σου στο νέο σου σπίτι, στον Παράδεισο.

Ξέρω ότι λείπεις επίσης σε όλα μου τα αδέρφια και σε όλους στην οικογένειά μας, κάθε μέρα και εύχονται να ήσουν ακόμα εδώ. Αλλά μέχρι να ξανασυναντηθούμε ή να τα ξαναπούμε, θα σε αφήσω να ξεκουραστείς. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος εκεί που είσαι!

Με πολλή αγάπη,
Το κοριτσάκι σου,
Σάμμερ»

epistoli koris mpampa

Τελικά, η οικογένεια του κοριτσιού επικοινώνησε με την Χολρόιντ και παρέλαβε την επιστολή, όπως επιβεβαίωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθειά σας. Η οικογένεια είναι πολύ ευγνώμων που δεν το αγνοήσαμε και που της επεστράφη η επιστολή».

πηγή: topontiki.gr